ABD İSTİHBARATI AÇIKLADI: COVİD-19 İNSAN ÜRETİMİ OLABİLİR

ABD İSTİHBARATI AÇIKLADI: COVİD-19 İNSAN ÜRETİMİ OLABİLİR

ABD'li yetkililer, Çin'deki tesadüfi bir laboratuvar sızıntısının büyük olasılıkla koronavirüs pandemisine neden olduğunu söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) yetkililerinin pazar günü yaptığı açıklamada, Çin'deki tesadüfi bir laboratuvar sızıntısının büyük olasılıkla koronavirüs pandemisine neden olduğu ifade edildi. Ancak ABD istihbaratı virüsün kökenleri konusunda fikir birliğine varmış değil. 

ABD'li yetkililer, Çin'deki tesadüfi bir laboratuvar sızıntısının büyük olasılıkla koronavirüs pandemisine neden olduğunu söyledi. İstihbarat hakkında bilgi verilen bazı yetkililer, istihbaratın nispeten zayıf olduğunu ve Enerji Bakanlığı'nın vardığı sonucun ‘düşük güven’ içerdiğini, yani kesinlik seviyesinin yüksek olmadığını söyledi.

CASUS AĞLARI 

Yetkililer istihbaratın ne olduğunu açıklamadı. Ancak ABD Enerji Bakanlığı'nın öngörülerinin çoğu, casus ağları veya iletişim dinlemeleri gibi daha geleneksel istihbarat biçimlerinden ziyade, bazı biyolojik araştırmalar yapan ulusal laboratuvar ağından geliyor. 



KIRKLARELİ’NDE KAÇAKÇILIK OPERASYONU: 11 GÖZALTI

GÖKTAŞI DÜNYA'YA ÇARPABİLİR

ABD'NİN EN BÜYÜK BANKALARINDAN BİRİ ÇÖKTÜ: TEHLİKE KAPIDA

KATİL BALİNA 17 KÖPEKBALIĞINI TEK SEFERDE AVLADI

ABD İSTİHBARATI AÇIKLADI: COVİD-19 İNSAN ÜRETİMİ OLABİLİR