ABDULLAH ÖĞE ESNAF ZİYARETLERİ’NDE VİTESİ ARTTIRDI

ABDULLAH ÖĞE ESNAF ZİYARETLERİ’NDE VİTESİ ARTTIRDI

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, seçime sayılı günler kala ziyaretlerinde vitesi yükseltti.

Esnaf ve vatandaşı her an ziyarette bulunan ve destek olan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, seçime sayılı günler kala esnafla olan buluşmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Haftalardır canla başla çalışan Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, esnaf ziyaretlerine devam ederken onların sorun ve önerilerini dinledi. Öğe seçim yaklaştıkça tüm esnafların taleplerini tek tek dinleyerek başkan olması halinde her bir sorun için çözüm bulacaklarının da sözünü verdi.

Abdullah Öğe esnafla hem hoş sohbetlerde bulundu hem de onlara projelerinden bahsetti. Esnaf tarafından çok sıcak karşılanan Öğe, projelerinden ayrı ayrı bahsedip esnafında eklemek istediği, önerdiği faaliyetleri can kulağıyla dinledi. Her gittiği yerde hoş karşılandığını belirten Abdullah Öğe, Çerkezköy ve Çerkezköy vatandaşı için, ‘’ Söz verdik… Vatandaşlarımıza hak ettikleri Çerkezköy'ü kazandıracağız.’’ dedi. Sohbet ve Proje anlatımının ardından Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe esnafla kucaklaşıp hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaretlerine son verdi.

 

 

 

 



DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.

BELEDİYE BİNASINA BORÇLAR KALEM KALEM ASILDI

DEVA PARTİLİ AVŞAR: ANNELER TENCEREYİ NASIL KAYNATACAĞIM DİYE DÜŞÜNMEYECEK!

MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN TBMM’DE DEPREME HAZIRLIK ÇAĞRISI

BAŞKAN TAŞYASAN KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI