ABDULLAH ÖĞE SON GÜNLERDE TEMPOYU İYİCE ARTTIRDI

ABDULLAH ÖĞE SON GÜNLERDE TEMPOYU İYİCE ARTTIRDI

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, seçimin son haftasını da dolu dolu geçirerek destelerini eksik etmiyor.

Seçime sadece bir hafta kala çalışmalarına, tüm yorgunluğuna rağmen vatandaş için ara vermeyen Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, son haftanın ilk adresi olarak Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği'ni ziyaret etti.

Haftalardır Çerkezköy’de fırtınalar estiren Belediye Başkan Adayı Öğe adeta vatandaşın vazgeçilmezi haline geldi. Yaş fark etmezsizin Öğe’yi tüm Çerkezköy halkı hem bağrına basıyor hem de desteklediklerini sonuna kadar hissettiriyor. Tüm bu desteklere karşın sürekli minnettar kaldığını dile getiren Abdullah Öğe de bu desteğe ve sevgiye layık olabilmek için canla başla çalışarak vatandaşı yalnız bırakmayacağını vurguluyor.

Uzun zamandır ara vermeden ziyarette bulunan ve son haftanın ilk adresi olarak Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği'ni ziyaret eden Başkan Adayı Abdullah Öğe, burada da vatandaşa projelerini anlatmaya devam etti. Projeleriyle dikkat çeken ve halkın yoğun ilgisini gören Öğe, sadece bu projelerle kalmayıp başkan olması halinde tüm süreç boyunca vatandaş açısından yaşanan tüm olumsuzluklar için de yine projeler üretip faaliyete geçireceklerini belirtti. 

Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği’nde projelerinden bahseden Öğe, proje anlatımının yanı sıra hoş sohbetlerde de bulunarak 31 Mart’ta sandıkta destek talep etti. Bu hoş sohbetlerin ardından dernekteki herkesin karşılamasından çok memnun kalan Belediye Başkan Adayı Öğe, ‘’Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Sayın Hasan Saraçoğlu'na, Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyon Başkanı Sayın Bilal Acar'a ve tüm dernek üyelerine teşekkür ederim.’’ dedi.



DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.

BELEDİYE BİNASINA BORÇLAR KALEM KALEM ASILDI

DEVA PARTİLİ AVŞAR: ANNELER TENCEREYİ NASIL KAYNATACAĞIM DİYE DÜŞÜNMEYECEK!

MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN TBMM’DE DEPREME HAZIRLIK ÇAĞRISI

BAŞKAN TAŞYASAN KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI