Politika

Politika Haberleri

ABDULLAH ÖĞE VİTES YÜKSELTTİ...

ABDULLAH ÖĞE VİTES YÜKSELTTİ...

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe 31 Mart'ta doğru giderken sahanın altını üstüne getiriyor.

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederken mahalle mahalle, cadde cadde, ilçeyi dolaşıyor. Öğe, son günde dernek dernek gezerek ziyaretlerine devam etti.

Vatandaşla adeta arkadaş gibi olan ve her geçen gün gönüllerini daha da fetheden Cumhur İttifakı'nın Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe gittiği her yerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandı.  Belediye Başkan Adayı Öğe dün sırasıyla; Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Çerkezköy Genç Erzurumlular Derneği, Tekirdağ Servis Araçları İşletmeciliği, Uğur Mumcu Caddesi ve Namık Kemal Bulvarı’nda ziyaretlerde bulundu, seçim çalışmalarına katıldı.

İlk adresi olan Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelerek sıcak sohbetlerde bulunan Abdullah Öğe,  bu sırada vatandaşa projelerinden bahsederek, onların da sorun ve sıkıntılarını  dinledi. Ardından Çerkezköy Genç Erzurumlular Derneği’ni ziyarette bulunan Abdullah Öğe orada da vatandaşlarla bol bol sohbet ederek Belediye Başkanı olması halinde nesıl bir belediye başkanı olacağını anlattı.

Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Tekirdağ Servis Araçları İşletmeciliği Esnaf Odası Başkanı Aşkın Gündoğdu ve Yönetimi’ni de ziyaret etti. Aşkın Gündoğdu ve ekibiyle bir araya gelen Abdullah Öğe ortak hedeflerini konuşarak gelecek hakkında fikir alışverişlerinde bulundu. Ardından esnaf ziyaretine çıkan Öğe Uğur Mumcu Caddesi’ndeki iş yerlerine girdi. Esnaf’ın belediyeden talep ve görüşlerini dinleyen Öğe,  desteklerini isterken, seçilmesi halinde dinlediği tüm sorunlara çözüm bulacağı konusunda  söz verdi.

Yoğun tempo ile yoluna devam eden Abdullah Öğe’nin son adresi de Namık Kemal Bulvarı oldu. Belediye Başkan Adayı Öğe Namık Kemal Bulvarı’nda habersiz bir şekilde oradan geçen vatandaşlara sürpriz yaparak her biriyle kucaklaştı. Bulvar üzerinde Abdullah Öğe ile bir araya gelen tüm vatandaşlar sıcak bir karşılama ile kendisiyle sohbet etti. Sohbetlerin ve bu uzun ziyaretlerin ardından Öğe herkesle tek tek anı fotoğrafı çekilerek ziyaretlerine son verdi.

 

 



Anahtar Kelimeler: ABDULLAH VİTES YÜKSELTTİ...

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.

BELEDİYE BİNASINA BORÇLAR KALEM KALEM ASILDI

DEVA PARTİLİ AVŞAR: ANNELER TENCEREYİ NASIL KAYNATACAĞIM DİYE DÜŞÜNMEYECEK!

MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN TBMM’DE DEPREME HAZIRLIK ÇAĞRISI