Politika

Politika Haberleri

ABDULLAH ÖĞE’DEN AKAY'A VERYANSIN!

ABDULLAH ÖĞE’DEN AKAY

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Bağlık Mahallesi’ndeki mitinginde 10 yıllık belediye başkanı Vahap Akay'a sert çıktı!

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe’nin Bağlık Mahallesi’nde düzenlediği miting ses getirdi. Öğe miting de Bağlık Mahallesi sorunları için çözüm vaat ederken, halihazırdaki Belediye Başkanı ve CHP'nin Belediye Başkan Adayı Vahap Akay'a da verdi veriştirdi. Öğe, “Sen daha Çerkezköy'de oturmuyorsun. Kiraladığın evde seçim zamanı story paylaşıyorsun.”dedi.
 

Çerkezköy’ün Bağlık Mahallesi’nde Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe’nin düzenlediği mitingde coşkulu bir kalabalık oluştu. Vatandaşlar Abdullah Öğe’ye verdikleri desteği sesleriyle tüm Bağlığa duyurdular. Öğe mitinginde Çerkezköy ve Bağlık Mahallesi için planladıkları tüm projeleri tek tek anlattı. Projelerin yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Adaylarını da Bağlığa tanıtan Abdullah Öğe kazanması halinde artık Çerkezköy’ün rahata kavuşup gerçek bir belediyecilik anlayışıyla yönetileceğini belirtti. Kalabalığın coşkusunu gören Öğe halkın desteğini sonuna kadar hissetti. Mitingde vatandaşa seslenen Abdullah Öğe, ‘’Çerkezköy kararlı… Bağlık kararlı… Kazanacağız… Kazanacağız.. Kazanacağız… Teşekkürler Bağlık… Gösterdiğiniz sevgiye ve ilgiye layık olmak için gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden çalışacağız.’’ dedi. 

ÇORLU'DA OTURUYOR

Mitingte CHP'nin Başkan Adayı ve halihazırdaki Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a yüklenen Abdullah Öğe, “Mitinglerde komşularım diye Çerkezköylülere sesleniyorsun. Ama sen daha Çerkezköy'de oturmuyorsun. Hangi komşundan bahsediyorsun? Çorlu'da şatoda oturuyorsun. Seçim zamanı Çerkezköy'de kiraladığın daireden story paylaşıyorsun. Bu halk bunu yemez. ”dedi. Akay'a yüklenmesini sürdüren Öğe, kendi mahallesiyle sorularını sürdürdü. Abdullah Öğe, Akay'ın önceki gün yaptığı Fevzipaşa Mahallesi'ndeki mitinge vurgu yaparak, “Fevzipaşa Mahallesi'ne gitmiş. Gel bana sor anlatayım. Ben 16 senedir Fevzipaşa Mahallesi'nde oturuyorum. Her hafta bir gün su kesintisi yaşar Fevzipaşa Mahallesi, sevgili hemşerilerim. Kızılpınar'da değil sadece, Fevzipaşa'da da su yok. Gel bana sor anlatayım. Kapımızın önü çöpten geçilmiyor. Çamur, çukur arabızla evimizden çıkıp gidemiyoruz. Gel Fevzipaşa Mahallesi'ni bana sor. Anlatayım. 16 yıldır orada oturuyorum.”dedi.

YAPAMADIKLARINI NİYE ANLATMIYORSUN?

Konuşmasında Akay'ın Çerkezköy'e bir şey kazandırmadığını 10 yıllık belediye başkanlığı döneminde yapılan bazı projelerinde Büyükşehir Belediyesi'nce yapıldığını belirten Öğe, “40 bin nüfuslu Hayrabolu’da bile 3 katlı kapalı otopark yapıldı. Siz Çerkezköy’de bir tane kapalı otopark gördünüz mü? 2 dönemdir broşürlerine koyup, hizmet edeceğim diyorsunuz. Çerkezköy’de bir tane kapalı otopark 10 yıldır yapmadınız. Çerkezköy’e bir tane kapalı otopark, büyükşehir ile beraber bir dal- çık bile yapamayan, Çerkezköy’ün trafiğini keşmekeş hale getirmiş birisinden bir daha hizmet beklenir mi? Sen sana verilen bu görevi Çerkezköy’de değerlendiremedin, gittin vaktini başka yerde değerlendirdin. Esnafımız, senin beceriksiz belediye yönetiminden dolayı mağdur oldu.” dedi. Öğe, konuşmasında yine Akay'a yüklenirken, “Bağlık için yaptıklarını anlatıyor. Niye yapamadıklarını anlatmıyorsun. Neler söz verdinde bugüne kadar yapamadın. Çık bunları anlat görelim. Yalan siyasetiyle olmaz.”dedi. 

CEZA ALDIN KREDİN KESİLDİ NİYE YALAN SÖYLÜYORSUN

Çerkezköy belediyesinde hırsızlık ve dolandırıcılık yaşandığı için iller bankasından kredi alınamadığını öne süren Abdullah Öğe, “Bize iller bankasından kredi vermediler' diyor. Arkadaş, sen Çerkezköy Belediyesi’ndeki hırsızlık ve yolsuzluktan dolayı cezalandırıldın, bunu söylesene. Sana kimse kredi vermiyor değil. Sen hizmetleri alamadığın kredilerden dolayı yapmadım diyorsun. Belediyede de aldığın cezayı söyle, neden iller bankası sana kredi cezası kesti onu söyle. Vatandaşımız bilsin. Bu bahanelerle de mağdur edebiyatı yapıyor. Mağdur falan değil arkadaşlar. Belediyenin yapamadığı işler, beceremediği işler başındaki yönetimden kaynaklanıyor. Çerkezköylü hemşerilerimizin bu boş laflara artık karnı tok. Herkes hizmet istiyor. Bağlık mahallemiz hizmet istiyor. Bakın bugün yağmur yağdı. Her yer çamur, çöp. Yağmur yağdığı zaman bağlık mahallemizin bazı bölümlerine kokudan, pislikten girilmiyor.” dedi.

Öğe, mitingte çok sert eleştirilerle Belediye Başkanı Vahap Akay'a yüklenirken, kalabalık bir topluluk tarafından bol bol alkışlandı.
 



Anahtar Kelimeler: ABDULLAH ' VERYANSIN!

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NE ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

BELEDİYE EKİP, PİŞİRİP VATANDAŞIN SOFRASINA SUNACAK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK