ABDULLAH ÖĞE’DEN ÇERKEZKÖY’E ALTI YOL KAVŞAĞI DÜZENLEMESİ VE DAL-ÇIK SÖZÜ

ABDULLAH ÖĞE’DEN ÇERKEZKÖY’E ALTI YOL KAVŞAĞI DÜZENLEMESİ VE DAL-ÇIK SÖZÜ

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, seçimi kazanıp başkanlık koltuğuna oturursa ilçeye Altı Yol Kavşağı düzenlemesi ve Dal- Çık yapacak.

Geçtiğimiz Pazar günü projelerini açıklayan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Abdullah Öğe, ilçeye Altı Yol Kavşağı düzenlemesi ve Dal- Çık sözü verdi. Seçimi kazanması halinde Başkan Adayı Öğe, trafik sorununu çözmek amacıyla Altı Yol Kavşağı düzenlemesi ve Dal- Çık projelerini faaliyete geçireceklerini belirtti.

Çerkezköy’e Altı Yol Kavşağı düzenlemesi ve Dal- Çık projelerini tanıtan Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe proje içeriği ile ilgili şu ifadeleri kullandı: 

‘’Trafik yoğunluğunun ana sebeplerinden biri olan, kavşak ve dal-çık projelerinin yetersizliğinden kaynaklanan trafik sorununu da hazırlamış olduğumuz düzenleme ve dal- çık projeleriyle çözüme kavuşturuyoruz. Projelerimizin yapılacakları bölgelere göre isimleri; Altıyol Kavşağı, BHS Kavşağı, Narin Kavşağı, Kızılpınar Giriş Kavşağı ve Veliköy Giriş Kavşağı’dır.’’

 



DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI