ABDULLAH ÖĞE’DEN ÇERKEZKÖY’E İKİ MESİRE ALANI

ABDULLAH ÖĞE’DEN ÇERKEZKÖY’E İKİ MESİRE ALANI

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, 200 bin metrekare alandan oluşacak 2 Mesire Alanı ilçeye yapma sözü verdi. Bu yerler, Bağlık Doğal Gölet ve Mesire Alanı diğeri ise Kocameşe Mesire Alanı adını taşıyor.

Geçtiğimiz Pazar günü projelerini açıklayan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Abdullah Öğe, ilçeye 2 mesire alanı sözü verdi. Öğe, 200 bin metrekare alana yapılacak bu mesire alanlarıyla birlikte Çerkezköylüler’in tatil günlerinde ilçe dışına gitmelerinin önüne geçeceklerini söyledi.

BİRİ 150 BİN DİĞERİ 50 BİN METREKAREYE KURULACAK

31 Mart 2024 seçimleri yaklaşırken sahadaki çalışmalarına da hız veren AK Partili Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, iki dev mesire alanıyla ilçe halkının tatil günlerini değerlendirmesi için söz verdi. Geçtiğimiz pazar günü Atatürk Kültür Merkezi’nde projelerini tanıtan Abdullah Öğe, iki de mesire alanı projesinden bahsetmişti. Bunlardan biri 150 bin metrekareye diğeri ise 50 bin metrekare alan içinde kurulacak. 

BAĞLIK DOĞAL GÖLET VE MESİRE ALANI

Abdullah Öğe’nin Pazar günü açıkladığı projeleri arasında yer alan Bağlık Doğal Gölet ve Mesire Alanı, tam 15 bin metrekare olacak. Mesire alanıyla ilgili Trakya Flaş Haber’e özel açıklamalarda bulunan Çerkezköy Bediyle Başkan Adayı Abdullah Öğe, “Artık Çerkezköylü vatandaşlarımızın hafta sonu tatilleri için şehir dışa taşınma zahmetine son veriyoruz. Bağlık mahallemiz sınırlarında, askeri alanın arka tarafında ormanlık alan içerisinde 20 bin metrekare alana sahip bir doğal gölet bulunmaktadır. Bu alanda yapılacak düzenlemelerle yaklaşık 150 bin metrekare büyüklüğünde doğayla içiçe bir mesire alanını halkımızla buluşturuyoruz. Yeşille ve doğayla bütünleşen bu projemizin kapsamındadır. 1000 metreküp açık 250 metrekare kapalı alana sahip kır düğün salonu, yürüyüş ve bisiklet yolları, barbekü ve piknik alanları, çocuk oyun parkları, spor alanları kafeterya, büfeler yer alacaktır.”dedi.

KOCAMEŞE MESİRE ALANI

Kızılpınar Mahallesi sınırları içerisinde kalan Kocameşe mevkisine yapılacak olan 2. Mesire Alanı hakkında bilgi veren Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, şunları dedi: “Kızılpınar mahallemiz sınırları içerisinde bulunan binicilik tesisi olan, 1000 metrekare açık, 250 metrekare kapalı alana sahip bir kır düğün salonu, yürüyüş ve bisiklet yolları, barbekü ve piknik alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları (futbol, basketbol, voleybol, jimnastik)kafeterya ve büfeler yer alan toplamda 50 bin metrekareden oluşan mesire alanları da halkımızın hizmetine sunacağız. Veliköy’ü, Kocameşeye bağlayacağız. Veliköylü hemşerilerimizin de  Kocameşe’den kolaylıkla yararlanmalarını sağlayacağız. Kızılpınar ve Veliköy’de yaşayan vatandaşlarımızın ailesi ile vakit geçirebileceği, nefes olacağı, sosyalleşeceği yıllardır bekledikleri, vatandaşlarımıza yakışır bir mesire alanı kazandıracağız.”



Anahtar Kelimeler: ABDULLAH ÇERKEZKÖY’ MESİRE ALANI

BAŞKAN TAŞYASAN KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI

ÇİFTE VATANDAŞLAR BULGARİSTAN GENEL SEÇİMLERİ İÇİN OY KULLANACAK

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN YÜCEER’E ZİYARET

MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM KOMİSYONU İSTEDİ