Gündem

Gündem Haberleri

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM VAR

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM VAR

Çerkezköy’de bugün düzenlenen bir törenle Belediye Başkanı Vahap Akay’ında katılımıyla açılışı yapılan Ailem Manav ve Şarküteri de bir hafta süreyle açılışa özel indirim var!

Çerkezköy’de yeni hizmete giren Ailem Manav ve Şarküteri’de ürünler bir hafta süreyle indirimli. Açılışa özel indirim yapılan Ailem Manav ve Şarküteri’nin açılışını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptı.

İki kardeş olan İrfan Erdem ve Nuri Erdem’in sahipliğini yaptığı Gazi Osman Paşa Mahallesi Gökçe Sokak Numara 6’da hizmete giren Ailem Manav ve Şarküteri’nin düzenlenen törenle açılışı yapıldı. Açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül ile birlikte belediye başkan yardımcıları Netim Yılancı ve Enver Bayram’ın yanı sıra siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

ESNAF OLARAK ÇERKEZKÖY’E HİZMET EDİYORUZ

Açılışta kısa bir konuşma yapan Ailem Manav ve Şarküteri’nin sahiplerinden İrfan Erdem, daha önce hizmete açtıkları işletmelerinin açılışına da Belediye Başkanı Vahap Akay’ın katıldığını belirterek, “Bugün bir başka işletmemizin açılışını yine başkanımızla yapıyoruz. Çerkezköy’ümüze esnaf olarak elimizden gelen hizmeti bugüne kadar verdik, bundan sonra da yeni işletmemizle hizmetimize devam edeceğiz.” dedi. Bu arada yeni işletme Ailem Manav ve Şarküteri’de bir hafta boyunca tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim olacağı belirtildi.

HAYIRLI OLSUN

Daha sonra bir konuşma da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap akay yaptı. Akay, değişen ve gelişen Çerkezköy’de yeni işletmelerin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni işletmenin hayırlı olmasını diledi. Akay, işletme sahiplerine bol kazanç dileğinde bulunduktan sonra protokol üyeleriyle birlikte açılış kandelasını kesti.

 



Anahtar Kelimeler: AÇILIŞA İNDİRİM

ÇERKEZKÖY’DE EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

EŞEKLE GEZİP KİTAP DAĞITIYOR

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI