ADAYIN AÇIKLANMASINA SAYILI GÜNLER KALDI

ADAYIN AÇIKLANMASINA SAYILI GÜNLER KALDI

Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek törenle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın açıklanması beklenirken, ilçe Başkan Adayları’nda da heyecan tavan yaptı. AK Parti'nin beklenen adayı Ali Çolak da sahanın terkini vermiyor

Perşembe günü Ankara’da düzenlenecek törenle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın açıklanması beklenirken, ilçe Başkan Adayları’nda da heyecan tavan yaptı. AK Parti’nin Çerkezköy’de ismi beklenen adaylarından doktor Ali Çolak, sahada vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Haftayı yüksek tempoda geçiren doktor Ali Çolak, sık sık STK’larda yönetim ve başkanlarla da bir araya gelerek, beklentilerini dinliyor.

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ali Çolak, bu haftayı oldukça yüksek tempoda geçirdi. STK’lara ziyarette bulunan Ali Çolak, Pazar günü Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Genel Kurulu’na katılarak yeni haftayı açtı. Dün ve bugün de çeşitli ziyaretlerde bulunan Ali Çolak, Çerkezköy Mevlana Cami Cemaati ile uzun bir sohbet yapıp belediye seçimlerine dair görüş alışverişinde bulunurken, Vize Soğucak Köyü Derneği’nin de etkinliklerine katıldı. Esnaf ziyaretlerinde de bulan Ali Çolak Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’yi ziyaret etti. Ali Çolak, yerel seçimlerde 31 Mart’tan sonra Çerkezköy Belediyesi’ni AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını söyledi.



DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI