ADEM İÇLİ’DEN AKAY BROŞÜRLERİNE TEPKİ

ADEM İÇLİ’DEN AKAY BROŞÜRLERİNE TEPKİ

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli, CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’ın miting broşürlerinin belediyeye ait Halk Ekmeği büfelerinden vatandaşlara dağıtılmasına tepki gösterdi.

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Adem İçli, Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’ın bugün akşam düzenleyeceği mitingin duyurularına ait broşürlerin dün belediyeye ait Halk Ekmeği satış noktalarından vatandaşlara dağıtılmasına tepki gösterdi.

Dün sosyal medya hesabından bazı görüntüler paylaşan Adem İçli, Vahap Akay’ın broşürlerinin Halk Ekmeği büfelerinde dağıtıldığını gösterdi. İçli, “Halkın ekmeği üzerinden siyasete hayır” diyerek yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi:

5 yıl boyunca Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapmış ve bir 5 yıl içinde aday olmuş biri olarak, bugün karşılaştığımız manzara bizi ziyadesiyle müteessir etti. Beni üzen olay; halkın ekmeği üzerinden siyaset yapılmasıdır. Eminim ki gören herkesi de en azından benim kadar etkilemiştir. Çerkezköy’de 10 yıldan bu yana, belediye başkanlığı yapan Vahap Akay, tükenmişliğini halkın ekmeği üzerinden siyaset yaparak bir kez daha gösterdi. Bütün tuşlara basarak bölüm geçmeye çalışan Akay; seçime 3 gün kala, halkın parasıyla, yine halkın yararına belediye kaynaklarıyla çıkartılan Halk Ekmek satış noktalarında kendi propagandasını yapmaya başlamış. Bu aymazlıktır, bu utanmazlıktır. Ekmek almak için gelen vatandaşlara, belediye başkanı Vahap Akay’ın broşürleri de dağıtılıyor. Halk Ekmek büfeleri belediye bütçesinden finanse edilen iştiraklerdir. Burası sizin tapulu iş yeriniz değildir. Belediye imkanlarıyla kendi seçim propagandanız için kullanamazsınız. Kanun ve kural tanımazlığınızı bir kez daha tüm Çerkezköy halkı görmüş oldu bu sayede. Belediye imkanlarını bu şekilde; pervasızca, şahsına münhasır şekilde kullanan bu zat-ı vatandaşımızın takdirine bırakıyorum.”

 



Anahtar Kelimeler: BROŞÜRLERİNE TEPKİ

BAŞKAN YÜCEER’DEN PARTİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN NALLAR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR