AHMET ÇETİN: KATILIM YOĞUN OLACAK!

AHMET ÇETİN: KATILIM YOĞUN OLACAK!

Dün açıklanan ÇTSO seçim tarihini değerlendiren Sarı Liste’nin Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Hafta içi olması seçime katılımı artıracak.”dedi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Sarı Liste Başkan adayı Ahmet Çetin, 8 Kasım’da yapılacağı duyurulan Meslek Komitesi seçimlerinin takvimini değerlendirdi.  8 Kasım Salı olarak açıklanan seçim gününün katılımı artıracağını belirten Çetin, “Hafta içerisinde seçimin olması katılımı artıracaktır.”dedi.

Seçim takvimini değerlendiren ÇTSO Sarı Liste Başkan adayı Ahmet Çetin, “Öncelikle seçimin Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, odamıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Bütün meslek komitesinde yarışacak sarı liste adaylarına başarılar diliyorum” dedi.

“RAHATLIKLA OYLARINI KULLANABİLECEKLER”

Seçimin talep edildiği gibi 8 Kasım’da olması durumunda katılımın yoğun olacağına inandığını kaydeden Çetin, sanayicilerin ve esnafın hafta içinde rahatlıkla bu görevi yerine getireceğini kaydetti. Seçimin hafta içine alınmasının esnafın, tüccarın ve sanayicinin lehine olduğuna dikkat çeken Çetin, “Esnafımız, tüccarımız, sanayicimiz bir taraftan işlerini takip ederken, bir taraftan da oylarını kullanmaya çalışacaklar” dedi.

“İLK TOPLANTIDA KAPAKLI VE SARAY’A İRTİBAT BÜROSU AÇILMASI KARARI ALACAĞIZ”

Sarı rengin enerji, verimlilik ve üretim olduğunu kaydeden iş insanı Ahmet Çetin, 8 Kasım’da yapılacak seçimde kazanacak listenin Sarı Liste olacağına, ona inanan arkadaşları gibi kendisinin de arkadaşlarına inandığını ifade etti. Çetin, “Kazanan Çerkezköy, sanayicimiz ve ticaret erbabımız olacak. Bilgilendirme toplantılarında dile getirdiğimiz projelerimizi de ivedilikle hayata geçireceğiz. Seçimleri kazandığımız takdirde ilk yönetim toplantımızda Kapaklı ve Saray’a irtibat bürosu açılması kararını alacağız. Saray’dan Kapaklı’ya, Kapaklı’dan Çerkezköy’e, Kızılpınar’dan Veliköy’e, Veliköy’den Karaağaç’a kadar bölge sanayicimizin, esnafımızın, tüccarımızın 7 gün, 24 saat, 365 gün yanında olacağız. Üretim üssü olan bölgemizin ticarette en üst noktaya ulaşması için var gücümüzle çalışacağız. Bölgenin parlayan yıldızı Çerkezköy’ümüzün, Ticaret ve Sanayi Odası’nın da parlayan bir oda olması için var gücümüzle çalışacağız. Çünkü biz yaşadığı gibi inanan değil, inandığı gibi yaşayan insanlarız. Çünkü biz bir kere parlayan yıldızın bir daha sönmeyeceğine, bir kere dalgalanan bayrağın bir daha inmeyeceğine inanır, o uğurda mücadele ederiz. Üyelerimizin desteği ve teveccühü ile15 grubun 15’inide kazanacağımıza inanamıyorum. Bizler bölgemizde sadece ticaretin değil, sosyal aktivitelerin, yaşanabilir bir bölgede doğayla barışık yeşil üretimin faydalarını hep birlikte göreceğiz. Birlikte çalışıp birlikte üretim birlikte yönetip birlikte kazanacağız.” dedi.



Anahtar Kelimeler: AHMET ÇETİN: KATILIM YOĞUN OLACAK!

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM