AHMET ÇETİN: TOBB’DA TEMSİL GÜCÜMÜZÜ ARTTIRMALIYIZ

AHMET ÇETİN: TOBB’DA TEMSİL GÜCÜMÜZÜ ARTTIRMALIYIZ

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Trakya’daki Ticaret ve Sanayi Odaları ile Ticaret Borsa’larını ziyaret ediyor...

Babaeski Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi  Odası) Başkanı Ahmet Çetin, Trakya’nın TOBB’daki temsil gücünün artırılması gerektiğini söyledi.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ogün Asıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Mangır, Bünyamin Fırat, Evren Kahraman, Özgür Sönmez ve Ümit Süthan, Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Ünsal Vural’ı ziyaret etti. 

Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Vural’a yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Ahmet Çetin, gerçekleşen toplantıda projelerinden bahsetti. Trakya’nın verimliliğine değinen Başkanı Çetin, “Bölgemizin gelişmesinde etkin rol almalıyız. Tüm oda ve borsalar ile birlikte hareket etmemiz çok önemli. Ortak fikirler ile TOBB’da temsil gücümüzü de arttırmalıyız. Bölgemizin hızlı gelişimi için birlikte çalışmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Büyüme için birlikte hareketin önemli olduğunu belirten Vural, nazik ziyaretlerinden dolayı Ahmet Çetin ve yönetimine teşekkür etti.



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM