AHMET ÇETİN'DEN 15 YILINI DOLDURAN YÖNETİCİYE ÇETİN GROUP ONUR YÜZÜĞÜ...

AHMET ÇETİN

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin’in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı kendi şirketi Çetin Group’ta hem sürpriz yaptı hem de sürpriz bir kutlama yaşadı.

Kardak Gazisi Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, bugün sürpriz bir kutlama karşısında sürpriz yaptı. Çetin Group Proje Müdürü Cenk Kıratlı, şirkette 15 yılını doldururken, Ahmet Çetin tarafından 15 yılını dolduran çalışanlara verilen Çetin Group mührü taşıyan (onur yüzüğü) yüzüğü taktı. 

KARDAK’IN YILDÖNÜMÜ

31 Ocak 1996 yılında yaşanan Kardak krizi olarak tarihe geçen olayda 11 SAT Komando TİMİ içinde yer alan Ahmet Çetin, arkadaşlarıyla birlikte Kardak kayalıklarına Türk Bayrağı’nı dikerek, bir gecede tek kurşun atmanan Yunan genelkurmayını istifa ettirmişlerdi. İşte bu olayın ardından bölgede devriye görevi yaparken aynı TİM’den 5 kişi düşen helikopter kazasında şehit olmuştu. İşte bu TİM’in Kardak çıkarması esnasındaki fotoğraflarının yer aldığı dev pastayı kesen Ahmet Çetin, şehit düşen askerlerimiz için de fatiha okudu. Kardak’ın yıldönümünde Kardak Gazisi Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e sürpriz yapan şirket çalışanları tarafından pasta sürpriziyle karşılaştı.

15 YILINI DOLDURAN YÖNETİCİLERE TAKILIYOR

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’de eski günleri hatırlatan pasta sürprizinin ardından Çetin Group Proje Müdürü Cenk Kıratlı’ya şirkette 15 yılını dolduran yöneticilere bizzat kendi eliyle hediye ettiği Çetin Group Mührü taşıyan altın yüzüğü taktı. Ahmet Çetin, “Çetin Group’un nişanesi olan bu yüzüğü sana takmaktan son derece mutluyum.”darken, Cenk Kıratlı’da teşekkür etti.



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK