AHMET ÇETİN’DEN SARI LİSTE’YE ÖVGÜ

AHMET ÇETİN’DEN SARI LİSTE’YE ÖVGÜ

Çerkezköy TSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, ekibinden övgüyle bahsederken, “Sahadaki en güçlü ekip bizde. Donanımlı, dinamik ve tücrübeli”dedi.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Meslek Komitesi seçimlerine hazırlanan Sarı Liste ekibi, son haftaya temposunu düşürmeden girdi. Sarı Liste’nin Başkan Adayı Ahmet Çetin, ekibinden övgüyle bahsetti.

Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, Sarı Liste’deki ekibiyle birlikte sahada bir dizi ziyarette bulunarak, geçen hafta başından itibaren başladıkları ‘Yetki belgesi’ teslimini sürdürürken, ekibinden övgüyle bahsetti. Çetin, “Sahadaki en güçlü ekip bizde. Sahadaki en donanımlı, dinamik ve tecrübeli ekip Sarı Liste’de. Bunun sonuçlarını herkes 12 Kasım Cumartesi günü sandıkta seçim sonuçları açıklandığında görecek. Ekibime çok güveniyorum. Onların seçim kampanyasında vermiş oldukları mücadele ve gösterdikleri gayreti birebir gördüm. Hepsi takdire şayan. Ekibimdeki tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

YETKİ BELGESİ TESLİMİNE DEVAM ETTİLER

Pazartesi gününe kahvaltıyla başlayan Sarı Liste ekibi ardından, yaptıkları durum değerlendirmesinden sonra sahaya çıktı. Başkan Adayı Ahmet Çetin’in de katıldığı ziyaretlerde, oda üyelerine yetki belgeleri teslim edildi. Geçen hafta başından itibaren başladıkları ‘Yetki belgesi’ teslimini sürdüren Sarı Liste, perşembeye kadar üyelere yardımcı olmak adına çıkarttıkları yetki belgelerini tamamlamayı hedefliyor.



Anahtar Kelimeler: AHMET ÇETİN’ LİSTE’

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU