AHMET ÇETİN’DEN SEÇİM ÖNCESİ SON MESAJ

AHMET ÇETİN’DEN SEÇİM ÖNCESİ SON MESAJ

Yoğun geçen kampanya döneminin ardından artık seçim günü geldi. Seçime bir gün kala seçimin favori adayı Ahmet Çetin, son mesajını verdi.

Sarı Liste’nin Başkan Adayı Ahmet Çetin, “12 Kasım 2022 bizim için asla bir son durak olmayacak. Tam aksine adaylık sürecimizde verdiğimiz sözleri hatırlatan bir tarih olarak daima hafızamızda olacaktır.”dedi.

Yarın (Cumartesi) günü yapılacak olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meslek Komitesi seçimleri öncesinde son mesajını veren Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, şunları kaydetti:

Sarı Liste olarak seçimlere katılmaya karar verdiğimiz günden beri yol arkadaşlarımla birlikte sizleri ziyaret etmeye, bizzat tanışıp projelerimizi yüz yüze anlatmaya gayret gösterdik. Ziyaretlerimiz boyunca gösterdiğiniz misafirperverliğiniz, sunduğunuz fikirleriniz ve destekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür eder, sizleri yakından tanışmış olmaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha dile getirirken, zamanın kısa olmasın edeniyle çok istememe rağmen maalesef bazı üyelerimizi ziyaret edemedim. Fakat göreve geldikten sonra önümüzde; her biri ticaretimizi en üst seviyeye taşıyacak projelerle ve iş birlikleriyle etkin bir şekilde geçireceğimiz 4 yılımız olacak. ÇTSO yönetimindeki görev süremizce siz değerli üyelerimizin sorunlarını yerinde görmek ve önerilerinizi dinlemek için geleceğimiz gibi sizlere kapımızı her zaman açık tutacak, gereğinin yapılması için var gücümüzle çalışacağız.”

12 KASIM ASLA BİR SON DURAK OLMAYACAK

Çetin, açıklamasını tamamlarken şunları dedi: “Bizleri bu göreve layık görmeniz hâlinde 12 Kasım 2022 tarihi bizim için asla bir son durak olmayacak. Tam aksine adaylık sürecimizde verdiğimiz sözleri hatırlatan bir tarih olarak daima hafızamızda olacaktır.

Esnaf, tüccar, sanayici; birlikte kazanacağız! Hepinizi saygıyla selamlıyorum Allah’a emanet olun.”



Anahtar Kelimeler: AHMET ÇETİN’ SEÇİM ÖNCESİ MESAJ

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU