AHMET ÇETİN’İ DUYGULANDIRAN GÜN:31 OCAK!

AHMET ÇETİN’İ DUYGULANDIRAN GÜN:31 OCAK!

Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin’in de aralarında bulunduğu SAT komandoları 31 Ocak 1996’da Kardak kayalıklarına Türk Bayrağı’nı dikmişti.

1996 yılında harp malulü olarak emekliye ayrılan Kardak Gazisi Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 31 Ocak Kardak kayalıklarına Türk Bayrağı’nı diken askerler arasında yer almıştı. 

Bugün Türkiye ile Yunanistan arasında kriz çıkartan Kardak Kayalıkları’na Türk Bayrağı’nın dikilmesinin yıldönümü. Bundan tam 27 yıl önce Kardak kayalıklarına Türk Bayrağı’nı diken askerlerden biri olan Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, 15 Şubat’ta ise Skorsky helikopter ile denize düştü. Kardak kayalıklarına dikilen Türk Bayrağı`nı koruma amaçlı görev sırasında Aksaz Deniz Üssü`ne dönerken yaşadığı kazadan sonrası ağır yaralı olarak kurtulan Çetin, harp malulü olarak emekliye ayrıldı. Kardak Gazisi Ahmet Çetin’i, 31 Ocak’ın yıldönümünde dostları unutmayarak, bugünün anısına çiçek gönderip, sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları yayımladı. Trakya Flaş Haber Ailesi olarak Türk askerinin gururlarından biri olan başarılı iş insanı Ahmet Çetin’i tebrik ederek, o kahraman günün anızını tazelemek istedik.



Anahtar Kelimeler: AHMET ÇETİN’ DUYGULANDIRAN : !

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK