AHMET ÇETİN'İN PASTA KESME ANI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

AHMET ÇETİN

ÇTSO) Başkanı Ahmet Çetin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetecilere pasta kesti. O anı görüntülemek isteyen gazeteciler objektiflerimize böyle takıldı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Çetin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetecilerle biraraya geldi. Bayramoğulları Pastanesi'ndeki kutlamada, ÇTSO Yönetimi ve Başkan Ahmet Çetin, pasta keserek gazetecileri kutladı. Çetin, burada da ilk kez oluşturulan Yüksek İstişare Kurulu'nun ilk toplantısını yapacağı müjdesini verdi. 

ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazeteciler ile bir araya geldi. Gazeteciliğin kolay bir görev olmadığını söyleyen Başkan Ahmet Çetin, basın mensuplarının, bölge içerisinde yer alan olayları kamuoyuna en güzel şekilde aktardığını dile getirdi. Başkan Çetin konuşmasının devamında şunları kaydetti.   

BAZEN ÖYLE SAHNELER OLUR Kİ

“10 Ocak Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun, başarılarınız daim olsun, kaleminiz her zamanki gibi iyilikten yana olsun. Bazen öyle sahneler olur ki en yakının bile gazeteci olarak yazmak zorunda kalabilirsiniz. Gönül ister ki her zaman iyi şeyler olsun ve iyi şeyler yazılsın. Ama hayatın bir de gerçekleri var. Her başarının arkasında mutlaka basın vardır. Bölge içerisinde yaşanan olaylar kamuoyuna en iyi şekilde anlatılırsa, ancak o zaman başarı basamakları tek tek çıkılmaya başlanır." 

Başkan Ahmet Çetin konuşmasının akabinde sözü basın mensuplarına devrederek, gazetecilerin sorunlarını dinledi. Basın mensuplarının sorunlarına nasıl çözüm üretileceği hakkında öneriler yapan Başkan Ahmet Çetin, mesleğin zorluklarının farkında olduğunu ve gerek ÇTSO Yönetimi gerek ise şahsi olarak gazetecilerin yanında olduğunu dile getirdi. Başkan Ahmet Çetin ayrıca perşembe günü gerçekleşecek ÇTSO Yüksek İstişare Kurulu’nun yapılacak olan ilk toplantısına gazetecileri davet etti. 

 



TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI