AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adaylığı için ilk kez resmi açıklama geldi AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’ndan açıklama geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) Belediye Başkanlığı aday adaylığı ve Belediye Meclisi üyeliği aday adaylığı için başvuru süreci başladı.


AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı 'ndan İlçe Başkanı Salih Azbay imzasıyla yapılan açıklamada; "31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Aday Adaylığı başvuru süreci bugün resmen başladı.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için Aday Adaylığı başvuru süreci başladı. Aday Adaylarımız; Belediye Başkanlıkları için 9-17 Kasım tarihleri arasında, Belediye Meclis Üyelikleri için 9 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında başvuru yapabilirler. Adaylık ön başvuruları, basvuru.akparti.org.tr adresinden e-başvuru olarak yapılması gerekmektedir. Başvuruların kesinleşmesi için Aday Adaylarının sistemden aldığı formu ıslak imzalı bir şekilde İl veya İlçe Başkanlıklarımıza teslim etmesi gerekmektedir. Aksi halde başvurular işleme koyulmayacaktır.”denildi.



DEVA PARTİLİ AVŞAR: ANNELER TENCEREYİ NASIL KAYNATACAĞIM DİYE DÜŞÜNMEYECEK!

MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN TBMM’DE DEPREME HAZIRLIK ÇAĞRISI

BAŞKAN TAŞYASAN KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI

ÇİFTE VATANDAŞLAR BULGARİSTAN GENEL SEÇİMLERİ İÇİN OY KULLANACAK

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN YÜCEER’E ZİYARET