AK PARTİ’DE ADAY ADAYLIĞI BİTERKEN SÜRPRİZ ADEM İÇLİ OLDU!

AK PARTİ’DE ADAY ADAYLIĞI BİTERKEN SÜRPRİZ ADEM İÇLİ OLDU!

2019 yerel seçimlerinin ardından AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclisi olan Adem İçli, 2024’te Başkan Aday Adayı olması beklenirken, müracaat etmemesi sürpriz olarak karşılandı.

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde AK Parti belediye başkan aday adaylığı müracaatlarını dün tamamladı. Çerkezköy’de günün sürprizi aday adaylığı beklenen Adem İçli oldu.

İÇLİ’NİN MÜRACAAT ETMEMESİ SÜRPRİZ OLARAK KAŞILANDI

AK Parti’nin Belediye Başkanlığı için Çerkezköy’de 12 kişinin aday adaylığına müracaat ettiği öğrenilirken, günün sürprizi ise AK Parti’nin Çerkezköy Belediyesi’ndeki lokomotifi olan Grup Sözcüsü Adem İçli oldu. Kamuoyunda Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulunması beklenen İçli’nin adı, müracaat edenler içerisinde yer almadı. 

11 KİŞİ MÜRACAAT ETTİ.

AK Parti’de Çerkezköy’den 11 isim belediye başkan aday adaylığına müracaat etti. İşte o isimler.

1-Hayrettin Çetinkaya 2- Ali Çolak 3- Abdurrahman Yekeler 4- Ali Ertem 5- Ali Dönmez 6- Atakan Danış 7- Serdar Hanedaroğlu  8-Sinan Meral 9-Abdullah Öğe 10- Recep Biyik 11- Ali Bozdağ.  

AK PARTİ ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR DİLERİM…

Bu arada, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Adem İçli, bugün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tüm aday adayı olan partililerini tebrik edip, başarılar diledi. İşte adı belediye başkan aday adaylığında geçen ancak aday adaylığı için de müracaatta bulunmayan Adem İçli’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım:

Yaklaşık 5 yıldan buyana; Çerkezköy Belediye Meclisi’nde, Çerkezköylüler‘in 7’den 70’e hakkını savunmak ve Belediye yönetiminin halkımıza en iyi hizmeti vermesi için meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen mücadelenin en iyisini verdik. Yeri geldi muhalefet ettik, yeri geldi halkımızın çıkarları ve faydası için destek olduk. Yaşadığımız olumsuzluklar, gördüğümüz yetersizlik ve yanlışlar için ise muhalefet şerhimizi her zaman koyduk. Ancak, bildiğini okuyan, kaynakları çarçur eden, gelişmiş şehircilik için hareket ve gayret eden belediyecilik anlayışından uzak bir yönetime; imarından yoluna, kanalizasyonundan temizliğine, park ve bahçelerinden ulaşımına kadar bir şehrin vatandaşa bakan bütün hizmet alanlarının yeniden dizayn edilmesi için karar verme zamanı yaklaşıyor. 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek Yerel Seçimler öncesinde partimizin Belediye Başkan Adayı’nın farklı bir vizyonla, AK belediyeciliğini Çerkezköy ile yeniden buluşturacağına canı gönülden inanırken, müracaatları dün sona eren Belediye Başkan Aday Adaylığı formlarını dolduran 12 kıymetli AK Parti’ye gönül veren dava arkadaşımız olduğunu öğrendim. Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat eden tüm aday adayı arkadaşlarımıza adaylık yolunda başarılar diler, her birini en kalbi duygularımla tebrik eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.”



Anahtar Kelimeler: PARTİ’ ADAYLIĞI BİTERKEN SÜRPRİZ !

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM