AK PARTİLİ ADEM İÇLİ KÖSTEBEK YUVALARINI SORDU

AK PARTİLİ ADEM İÇLİ KÖSTEBEK YUVALARINI SORDU

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli, Tepe mevkiindeki köstebek yuvasına dönen yolları Meclis gündemine taşıdı.

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli, bugünkü meclis toplantısında Tepe mevkiindeki yolları gündeme taşıyarak, köstebek yuvasına dönen yolların vatandaşları mağdur ettiğini söyledi. İçli’ye cevap veren Başkan Vahap Akay ise, altyapı bitmeyen yerlerde üst yapı yapmak istemediklerini söyledi.

Çerkezköy Belediyesi Aralık Ayı Meclis toplantılarının ilki bugün Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Başkan Vahap Akay yönetimindeki meclis toplantısında gündem dışı söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Adem İçli Tepe mevkiindeki yolların bozukluğunu gündeme taşıdı. Trakya Flaş Haber'in de gündeme taşıdığı Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak’ın köstebek yuvasına dönen bozuk yollarıyla ilgili konuşan İçli, “Kış ayları geldi. Özellikle tepe bölgesinde Çağlayan Sokak başta olmak üzere, buradaki insanlar mağduriyet yaşıyorlar. Oradaki altyapı ve üst yapıda çok ciddi sıkıntılar var. Yollar bozuk, insanlar evlerine gidip gelemiyor. Bu bölgeye çalışma yoğunluğu verirsek iyi olacak. Özellikle bazı sitelerde, konutlarda insanlar evine gitmekte zorlanıyor.”dedi.

ALTYAPI BİTMEDEN ÜST YAPI YAPMAK İSTEMİYORUZ

Toplantıda başka sorularda soran Adem İçli’ye cevap veren Belediye Başkanı Vahap Akay ise, altyapısı bitmeyen yerlerde üst yapı çalışması yapmak istemediklerini belirtti. Akay, şunları dedi: “Evet, Çağlayan Sokak civarında bir üst yapı ihtiyacı var ancak ciddi inşaat ve ciddi altyapı işleri de var. Bu altyapı işleri çözüme kavuşmadan da üst yapıyı yapmamakta ısrar ediyoruz. Aynı zamanda Kuşbahçe tarafında içme suyu ve kanalizasyona dair bir çalışması hedefi var. Kanalizasyon çalışması henüz yok. İçme suyu çalışması devam ediyor. Dolayısıyla altyapı olan yerlerde sıkıntılarımız yok mu? Var! Bir de İstasyon Mahallesi’nde TREDAŞ’ın ana hatları, ara hatları alta alma işleri var. Dolayısıyla altyapıya dair işlerin olduğu her yerde maalesef çamurla karşı karşıyayız. TREDAŞ zannedersem çalışmalarını 4-5 ay içinde tamamlayacak. Onların tamamladıkları yerleri arkasından Çerkezköy Belediyesi ya da Büyükşehir Belediyesi devreye giriyor. Şu anda Cengiz Topel Caddesi, Barbaros Caddesi, Güveniş Caddesi, gibi ana arterlerde Büyükşehir Belediyesi’nin çıkmış olduğu kaldırım ihalesi var.”



Anahtar Kelimeler: PARTİLİ KÖSTEBEK YUVALARINI SORDU

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!