AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİ ÇERKEZKÖY’E GELDİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NI ‘ES’ GEÇTİ!

AK PARTİLİ MİLLETVEKİLİ ÇERKEZKÖY’E GELDİ İLÇE BAŞKANLIĞI’NI ‘ES’ GEÇTİ!

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Çerkezköy’e geldi ancak AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etmemesi dikkat çekti. Özcan, eski ilçe başkanı Kamil Çetintaş ile poz verdi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, dün Çerkezköy’den poz verdi. Ancak Özcan, AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan değil de bu pozu eski ilçe başkanı Kamil Çetintaş ve yönetimiyle verdi.

BİRLİKTE ÇALIŞMIŞLARDI

Mestan Özcan, Çerkezköy ziyaretinde bulunurken, partisinin ilçe başkanı ve teşkilatına görünmeden dönmesi dikkat çekti. 4 yıl kadar AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yürüten Mestan Özcan, son genel seçimlerde, geçtiğimiz mayıs ayında 29. Dönem Tekirdağ Milletvekili seçilmişti. Dün Çerkezköy’ü ziyaret eden Milletvekili Mestan Özcan, geçen yıl birlikte görev yaptığı Çerkezköy eski İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve yönetiminde bulunan birkaç isimle fotoğraf verdi.

İLÇE TEŞKİLATINA GÖRÜNMEDEN DÖNDÜ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Çerkezköy ziyaretinde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etmemesi dikkat çekti. Mevcut Başkan Salih Azbay ve yönetiminin Mestan Özcan’ın Çerkezköy ziyaretini sonradan paylaşılan fotoğraflardan gördüğü iddia edildi. Çerkezköy’e gelen milletvekilinin partisinin ilçe başkanı yerine eski ilçe başkanıyla fotoğraf vermesi dedikoduları da artırdı.

“MESTAN ÖZCAN BENİ ADAY YAPACAK”

Bu arada, Kamil Çetintaş ile birlikte poz veren Mestan Özcan, bazı dedikoduların da artmasına neden oldu. AK Parti kulislerinde eski ilçe başkanı Kamil Çetintaş’ın yakınlarına Milletvekili Mestan Özcan’ın yaklaşan yerel seçimlerde kendisini Çerkezköy Belediye Başkan Adayı göstereceğini söylediği iddia edilirken, “Mestan Özcan beni belediye başkan adayı yapacak” dediği söyleniyor. Bu arada, Milletvekili Mestan Özcan’ın da Ankara kulislerinde Kamil Çetintaş için lobi faaliyeti yürüttüğü ancak yine onun da kendi yakınlarına en büyük engellerinin ‘eğitim’ olduğunu nasıl aşacaklarını bilemediğini söylediği iddia ediliyor. 

LİSE DİPLOMASINI HALK EĞİTİMİNDEN ALMIŞTI

Öte yandan AK Parti eski ilçe başkanı Kamil Çetintaş’ın yeni sisteme göre ilkokul mezunu olması önemli bir engel olarak görünürken, Çetintaş ilçe başkanlığı döneminde Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nden lise diploması aldığı da biliniyor. 



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK