Gündem

Gündem Haberleri

AKAY ÜYE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

AKAY ÜYE OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Son mitinginde, "Ben hayatımın hiçbir döneminde, hiçbir anında para kazanmak için hain FETÖ?nün tezgahında el pençe durmadım. Ben, parama para katmak için sofralarında oturup, derneklerine kayıt olmadım."diyen Vahap Akay, işte bu pozu verirken ÇESİAD`a üy

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, seçime bir gün kala ettiği sözlerle kendi kendini yalanladı. Akay, "ÇESİAD`a bir dönem bende üye oldum"demişti.

HAYATIMIN HİÇ BİR DÖNEMİ DEDİ AMA...

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mitingi`nde konuşan Belediye Başkanı Akay,"15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi neredeydin? diye soran Cumhur İttifakının AK Partili Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva?ya ?Ben hayatımın hiçbir döneminde, hiçbir anında para kazanmak için hain FETÖ?nün tezgahında el pençe durmadım.? dedi.

BENDE ÜYE OLDUM!

Oysa Belediye Başkanı Vahap Akay, koltuğa oturur oturmaz kabul ettiği FETÖ`den kapatılan ve yöneticilerinin de yargılandığı ÇESİAD (Çerkezköy Ergene Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Hakan Asbaş ve Genel Sekreteri Ali Arlı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladığı sırada ÇESİAD Üyesi olduğunu söylemişti.

Bir dönem kendisinin de ÇESİAD?a üye olduğunu belirten Vahap Akay, derneğin çalışmalarını takdir ettiğini kaydederken, bugün bu sözlerini inkar etmesi tepki çekti.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY’DE EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

EŞEKLE GEZİP KİTAP DAĞITIYOR

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI