AKAY’DAN SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI…

AKAY’DAN SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI…

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Vahap Akay’ın ilk seçim ofisi törenle açıldı.

Hafta sonunda düzenlenen törenle CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan Vahap Akay, ilk seçim ofisini Köşem Mevkii’nde açtı. Açılışa CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. 

Açılışta ilk konuşmayı CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez yaptı. Dönmez, geçmişe atıfta bulunarak “Bundan 10 yıl önce, 2014 yılında Belediye Başkanımız Vahap Akay ve yol arkadaşlarımız, gönüldaşlarımız ile birlikte ‘Sevdamız Çerkezköy’ diyerek bir yola çıktık. Çerkezköy bu 10 yıllık süreçte bir değişim dönüşüm yaşadı. Altyapısından üstyapısına, sosyal alanlardan eğitime, çocuklarından gençlerine, kadınlarına yönelik hizmetlerine, vatandaşların iyi gününde kötü gününde yapında olan bir yönetim sergilendi. Bu yönetimin adı sosyal belediyecilik.” dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Vahap Akay bir konuşma yaparak, 10 yıl evvel zapt edilmiş parkları, vatandaşına uzak edilmiş park alanlarını Çerkezköy’e yeniden kazandırdıklarını söyledi. Projelerini anlatan Akay, ilk seçim ofisini de kalabalık bir katılım ile gerçekleştirdi.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: SEÇİM OFİSİ AÇILIŞI…

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM