ALİ ARAS’TAN 2,5 TL’YE EKMEK SÜRPRİZİ

ALİ ARAS’TAN 2,5 TL’YE EKMEK SÜRPRİZİ

AK Parti’nin Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, ramazan ayı boyunca ilçede günlük 100 bin ekmeğin 2,5 TL’den satışı yapılacağını duyurdu.

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ekmek fiyatı 2,5 TL” dedi. Aras, UNTAT adlı ekmek fırını ile yaptığı protokol sonucunda ramazan ayı boyunca Kapaklı’da 2,5 TL’den ekmek satışı yapılacağını kaydetti. Telefonla ulaştığımız Aras, paylaşımını doğrularken günlük 100 bin ekmeğin, anlaşmalı olduğu fırın ve bu fırının bayileri aracılığıyla 2,5 TL’ye satılacağını kaydetti.

İŞTE O PAYLAŞIM:

“Ekmek Fiyatı 2,5 TL, Kıymetli Kapaklılı hemşerilerimiz. Kapaklı’da yıldız caddesinde faaliyet gösteren UNTAT Unlu Mamulleri Fırını ile yapmış olduğumuz protokolle tüm Kapaklı halkına Ramazan ayı boyunca, 130 bin nüfuslu kapaklımıza ekmeği 2.5 TL olarak vereceğiz. Kapaklıda Fırıncılar Derneği Başkanı’nın da aynı hassasiyeti göstermesi dileğimle Ramazan’dan sonrası içinde yine fiyatları daha aşağı çekerek devam edeceğimizi tüm halkımıza duyurmaktan memnuniyet duyarım… Kıymetli kamuoyu! Gerek stok yapanlar, gerekse fırsatçılık yaparak fiyatları yükseltmek isteyen, devletimize ve milletimize ihanet içinde olanlara fırsat vermeden vicdani hareket ederek ihtiyacımız olan merhameti ihtiyaç sahiplerine vererek destek olmaktan memnun olmamız gerektiğine inanmalıyız… Selam dua ve hasenat ile…”

TÜM KAPAKLI’DA EKMEĞİ 2 TL YAPARIM VE RAMAZAN’DAN SONRADA DEVAM EDERİM

Bu paylaşımın ardından Ali Aras, ilginç bir paylaşım da daha bulundu. Aras ikinci paylaşımda ise Fırıncılar Derneği Başkanı’na tepki göstererek şunlara yer verdi:

“Kamuoyunun dikkatine! Değerli Fırıncı esnafları; Kapaklı’da yaşayan dar gelirli aileler için ekmek fiyatına bir nebze olsun indirimli verip tüm halkımızın faydalanmasını sağlamak İçin bir karar verdik. Dernek başkanınıza sahip çıkın! Beni daha fazla tahrik etmesin! Ekmek fiyatlarını tekrar güncelleyip sizleri de zor duruma düşürmek istemiyorum. Bu kararı almamdaki sebebi dernek başkanınıza ilettim, dernek başkanınız dün konuştuğunu bugün unutmuş olacak ki Kapaklı’daki tüm fırınlarda bizlerde ekmek fiyatını 2.5 kuruşa çekeriz demesi beni ilgilendirmez. Fiyatın 2.5 kuruş olması dernek başkanını karından gitmesi de beni ilgilendirmez. Sizden istirham ediyorum dernek başkanınız ile konuşun, beni tahrik edici cümleler kurmasın. Tüm Kapaklı’da ekmeği 2 TL yaparım ve Ramazan’dan sonrada devam ederim. Dernek başkanınıza buradan da hodri meydan diyorum! Bir daha bana ‘seni ilgilendirmeyen konulara’ girme derse, bende Kapaklı’da yaşayan tüm dar gelirli ailelerin hakkını da koruyacağımı söylemek isterim. Ya dernek başkanınıza sahip çıkın, fakir fukarayı gözetenlere karışmasın, ya da tüm fırıncı esnafını zor duruma koyan dernek başkanınız ile toplantı yapın… Şahsım ne fırıncı nede ekmek ustasıdır. Selam dua ve hasenat ile Kamuoyunu saygılarımla selamlıyorum…

100 BİN EKMEK ÇIKARTACAĞIZ, FARKI BEN ÖDEYECEĞİM

Bu paylaşımların ardından kendisine telefonla ulaştığımız Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, ramazan ayı boyunca anlaşma yaptığı fırın tarafından ekmeğin 2,5 TL’den ilçede satılacağını, aradaki farkında kendisi tarafından karşılanacağını söyledi. Aras, 2,5 TL’lik ekmeği vatandaşların hem UNTAT’ın kendi satış tezgâhından hem de UNTAT’ın anlaşmalı olduğu bayileri olan bakkal ve market gibi satış yerlerinin tamamından temin edebileceklerini söyledi.



Anahtar Kelimeler: EKMEK SÜRPRİZİ

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM