Politika

Politika Haberleri

ALİ ERTEM ŞENTOP YAKINLAŞMASI

ALİ ERTEM ŞENTOP YAKINLAŞMASI

Çerkezköy Belediye Başkan adaylığına geçen önceki dönem belediye başkanı Ali Ertem, Hakan Kozuva’nın düğününe kendisi gibi davet edilen TBMM’nın geçen dönem başkanı olan Mustafa Şentop ile yakın teması dikkat çekti.

İş İnsanı Süleyman Kozuva’nın dün gece dünya evine giren Hakan Kozuva’nın düğününde adı Çerkezköy Belediye Başkanlığı için geçen Ali Ertem ile TBMM’nin geçen dönem başkanlığını yapan Mustafa Şentop ile yakın teması dikkat çekti.

Önceki dönem Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini iki dönem üst üste yapan Ali Ertem’in ismi şu günlerde bir kez daha belediye başkanlığı için geçiyor. Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde bir kez daha gündeme oturan Ali Ertem’in, AK Parti siyasetinin önemli isimlerinden geçen dönem TBMM Başkanlığı görevini yapan Mustafa Şenton ile yakın temas kurdu. Şentop’un selam verdiği Ali Ertem, yanına giderek bir süre sohbet etti. Yerel seçim öncesi AK Parti’nin belediye başkan adaylığı için ismi öne çıkanlardan biri olan Ali Ertem ile Şentop Hoca’nın kulak kulağa sohbeti, düğüne katılan davetlilerden de çok kişinin dikkatini çekti. Bir süre sohbet eden Şentop ve Ertem’in ne konuştuğu ise aralarında kaldı. 



Anahtar Kelimeler: ERTEM ŞENTOP YAKINLAŞMASI

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.