Gündem

Gündem Haberleri

CESARETİNİZ VARSA GÜNDÜZ YAPIN!

CESARETİNİZ VARSA GÜNDÜZ YAPIN!

Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, Atatürk büstüne yönelik yapılan saldırıya tepki gösterirken, "Gecenin sessizliğinde değil varsa cesaretiniz gündüz çıkar bu hareketi yapmaya kalkışırsınız."dedi.

Hafta sonunda Marmaraereğlisi`nde Atatürk büstüne yönelik yapılan çirkin saldırıya tepkiler dinmek bilmiyor. Bir tepkide Alperen Ocakları`ndan geldi. Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, "Gecenin sessizliğinde değil varsa cesaretiniz gündüz çıkar bu hareketi yapmaya kalkışırsınız."dedi.

Yazılı olarak bir basın açıklaması yapan Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir. O büyük insan yalnız Türkiye için değil, bütün doğu milletleri için de en büyük önderdi. Yüzyılımızda, `olmayacak hiçbir şey yoktur` şeklindeki tarihi gerçeği ispatlayan ilk adam olmuştur. Milletine bu kadar az zamanda bu ölçüde hizmet edebilen tek devlet adamı Atatürk?tür."dedi.

ESEFLE KINIYORUM

Coşkun, açıklamasını sürdürdü: "O sadece kahraman milletinin büyük bir şefi olmakla kalmamıştır. Aynı zamanda insanlığın da en büyük evladı olmuştur. Bugün yediden yetmişe , daha okuma yazmaya Atütürk ile başlayıp , onun hayatının bu vatan için yaptıklarını ilmik ilmik onu anlayan bir milletin  yaptığına inanmadığımız, birilerinin maşası olmuş birlik ve beraberliğimize her şekilde  küstahça saldırarak zedelemek isteyen hainlerin okullarımızda ki Atatürk büstüne  yapmış oldukları çirkin davranışları esef ile kınıyorum. Kimsenin gücü bu vatanın bir karış toprağına, bayrağına, nede uğruna canlarını hiçe sayan kahramanlarına dil uzatarak küstahça bir davranış sergilemelerine müsaade etmeyiz. Buradan diyorum ki gecenin sessizliğinde , karanlığında değil varsa cesaretiniz gündüz çıkar bu hareketi yapmaya kalkışırsınız."



Anahtar Kelimeler:

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK