ATAK KOZMETİK’E KADIN İSTİHDAMI ÖDÜLÜ

ATAK KOZMETİK’E KADIN İSTİHDAMI ÖDÜLÜ

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri'nde, Atak Kozmetik Yılın Kadın Çalışan Oranı En Yüksek İş Ortağı Ödülü’nü aldı.

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri'nde, Atak Kozmetik Yılın Kadın Çalışan Oranı En Yüksek İş Ortağı Ödülü'ne layık görüldü. Bu prestijli ödül, şirketin kadın istihdamına verdiği önemi ve kadın çalışanların iş hayatındaki başarılarına yönelik sağladığı destekleri gösterdi.

KADIN ÇALIŞANLARI DESTEKLİYOR

Atak Kozmetik'in kadınların iş gücüne katılımını teşvik etmek ve kadın çalışanların kariyerlerinde ilerlemelerini desteklemek en önemli öncelikleri arasında olduğu belirtildi. Atak Kozmetik’ten yapılan açıklamada, “Bu ödül, şirketin kadın çalışanlara sunduğu adil ve destekleyici çalışma ortamının başarılı sonuçlarını yansıtıyor.” denildi.

DAHA FAZLA BAŞARI…

Şirket yetkilileri, kadınların iş dünyasındaki potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirebilmeleri için çaba göstermeye devam edeceklerini belirtti. Bu ödülü almaktan dolayı gurur duyan Atak Kozmetik yönetimi, şirketin vizyonu doğrultusunda daha fazla başarıya imza atmayı sabırsızlıkla bekliyor



Anahtar Kelimeler: KOZMETİK’ KADIN İSTİHDAMI ÖDÜLÜ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"