BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ VATANDAŞLA İFTAR SOFRALARI’NDA BULUŞUYOR

BAĞIMSIZ ADAY AHMET YILDIZ VATANDAŞLA İFTAR SOFRALARI’NDA BULUŞUYOR

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, seçime günler kala projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlere Bağımsız Aday olarak katılan Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Ahmet Yıldız, seçime birkaç gün kala çalışmalarına hız vererek projelerini anlatmaya devam ediyor.

Haftalardır canla başla çalışan ve Çerkezköy’de vatandaşın gönlünde taht kuran Bağımsız Aday Ahmet Yıldız, iftar yemeği programlarına katılım sürdürürken bu kez de Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan Uluslararası Kongrat Türkleri Derneği’nde iftar yemeği programına katıldı.

Bağımsız Aday Ahmet Yıldız İftar yemeği programlarına katıldığı Uluslararası Kongrat Türkleri Derneği’nde de projelerinden bahsederek büyük bir ilgi topladı. Projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Ahmet Yıldız, anlattığı tüm projeleri başkan olması halinde faaliyete geçireceğini dile getirerek kendilerine de her daim destek olacağının sözünü verdi.

Her gittiği yerde, her gerçekleştirdiği ziyarette çok sıcak bir şekilde karşılanan Bağımsız Aday Ahmet Yıldız Uluslararası Kongrat Türkleri Derneği’nde de çok sıcak karşılandığını söyleyerek kendilerine bu samimi ortam ve karşılamalarından dolayı teşekkür etti. Dernek’te Kızılpınar vatandaşlarıyla bol bol sohbet eden ve projeleriyle adeta mest eden Ahmet Yıldız, son olarak da hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaretine son verdi.

 

 



BAŞKAN YÜCEER’DEN PARTİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN NALLAR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR