BAĞIMSIZ ADAY AKTAŞ GÜLER PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

BAĞIMSIZ ADAY AKTAŞ GÜLER PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aktaş Güler, seçime sayılı günler kala tempoyu iyice arttırdı.

Çerkezköy’de yapacağı projeleri tek tek aktaran Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aktaş Güler, vatandaş tarafından büyük bir ilgi görüyor. Vatandaş’ın gösterdiği ilgiyle Çerkezköy’de adeta Aktaş Güler rüzgarı esiyor.

Haftalardır canla başla çalışan Bağımsız Aday Aktaş Güler her geçen gün daha da tempoyu arttırarak hem vatandaşın sorunlarını dinliyor hem de projelerini anlatıyor. Bağımsız Aday olarak yerel seçimlere katılan Güler Çerkezköy’de kısa sürede büyük bir kitleye ve vatandaşın ciddi bir desteğine sahip oldu. Çerkezköy için birçok proje geliştiren Aktaş Güler’in projelerinden birkaç tanesini Trakya Flaş Haber Gazetesi Okurları için yazdık. İşte o dikkat çeken projelerden öne çıkanları Aktaş Güler şöyle sıraladı:

 ‘’ Belediye çatısı altında iş ve işçi güvenliği bürosunu kuracağız. Çerkezköy’ün trafik sorununun köklü çözümü için biri büyük ve katlı olmak üzere üç adet otopark projesini hayata geçireceğiz.  Çerkezköy’ün sanayi bölgesi olduğu gerçeği de dikkate alınarak, göletli doğa park alanı projesi ile Çerkezköylülere nefes aldıracağız. Çerkezköy’deki tüm yapıların deprem analizlerini yapacağız ve eski olan riskli yapıları mülk sahipleri ile anlaşarak, kentsel dönüşümü birlikte gerçekleştireceğiz. Gıda güvenliği ve sağlığı için kontrol, tedbir ve yaptırımları ivedilikle uygulayacağız. Belediye ihalelerini şeffaf yapacağız. Belediye’nin gelir ve giderlerini yazılı raporlarla halka arz edeceğiz. Şehir içindeki sanayi sitesi şehir dışına taşınacak, bin dükkanlı yeni sanayi sitesi yapacağız. Her mahalleye kreş yapacağız. Yaşlı bakımevleri yapacağız. 0-5 yaş arası çocuklara süt desteği sağlayacağız.’’

 

 



DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.

BELEDİYE BİNASINA BORÇLAR KALEM KALEM ASILDI

DEVA PARTİLİ AVŞAR: ANNELER TENCEREYİ NASIL KAYNATACAĞIM DİYE DÜŞÜNMEYECEK!

MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN TBMM’DE DEPREME HAZIRLIK ÇAĞRISI

BAŞKAN TAŞYASAN KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI