BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET YILDIZ HAYVANSEVERLERLE BULUŞTU

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET YILDIZ HAYVANSEVERLERLE BULUŞTU

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Yıldız, sokak hayvanları için yapacağı projesiyle ilgili olarak hayvansever gruplarıyla bir araya geldi.

Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Ahmet Yıldız, Çerkezköy’de Hayvanseverler ile bir araya geldi.  Yıldız, hayvanseverlerin sokak hayvanlarına yönelik talep ve beklentilerini dinledi.

Çerkezköylü hayvanseverler, Bağımsız Belediye Başkan Adayı AhmetYıldız ile bir kafede buluşarak, hem çay içip sohbet etti hem de sokak hayvanlarının yaşamlarına ilişkin çözüm önerilerini konuştu. Gerçekleşen toplantıda Hayvansever Grubuna projelerini anlatan Yıldız, 225 ada 1 parselde hayata geçirmeyi planladığı hayvanlar için barınak projesini anlattı. Seçimi kazanıp başkan olduğu takdirdi söz konusu hayvan barınağı ve rehabilitasyon merkezi içine mama üretim merkezi de yapacağını belirten Yıldız, “Atık yemeklerin ve ekmeklerin komple değerlendirilip mamaya dönüştürüleceği bir mama üretim merkezi yapacağız. Böylece hem israfın önüne geçmiş olacağız. Hem insanlar, hem hayvanlar için güvenli yaşam alanı oluşturacağız. Kazanamazsam da hayvanseverlerin mücadelesine destek vereceğim.”dedi.

CERRAHİ MÜDAHALE YAPILABİLECEK

Hayvanlar için tam teşekküllü bir ameliyathane yapacağını ve bu ameliyathanede her türlü cerrahi müdahaleyi yapabilecek veteriner hekimin olacağını söyleyen Yıldız, donanımlı bir hayvan ambulansı da alacaklarını kaydetti. Yıldız, bütün bunların yanı sıra barınak ve rehabilitasyon merkezinin de güvenlik kamerası sistemiyle de 7/24 izleneceğini kaydetti. Yıldız, hem havanseverler hem de barınak yetkilileri ile istişare halinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Ahmet Yıldız, Çerkezköy Hayvanseverler grubundan Kurtuluş Boran’a da bu toplantı nedeniyle teşekkür etti.



ÇOCUK ŞENLİĞİ’NİN 7’İNCİSİ DÜZENLENDİ

TEKİRDAĞ’DA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

TEKİRDAĞ’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ SOKAKLARI DEREYE ÇEVİRDİ

TEKİRDAĞ’DA FABRİKADA KORKUTAN YANGIN

KAPAKLI’DA AİLE İÇİ TARTIŞMADA KAN AKTI: 2 YARALI