BAKAN IŞIKHAN’DAN KAPAKLI BELEDİYESİ’NE ZİYARET

BAKAN IŞIKHAN’DAN KAPAKLI BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret etti.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a hayata geçirilen projeler, faaliyetler ve hizmetler ile yeni dönem projeleri hakkında bilgi aktardı. Ardından Bakan Işıkhan, Pınar Bulvarı esnafını ziyaret etti.

Ziyaretlere AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Çiğdem Koncagül, Göktan Diktaş ve Mestan Özcan, AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Köşkdere, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Adem Çifci, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, MHP İlçe Başkanı Mesut Dinç, teşkilat mensupları katıldı.

BAŞKAN ÇETİN BİLGİ AKTARDI

Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin karşıladı. Başkan Çetin, hediye takdim ettiği Bakan Işıkhan’a Kapaklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler, faaliyetler ve hizmetler ile yeni dönem projeleri hakkında bilgi aktardı.

ESNAFI ZİYARET ETTİLER

Belediye ziyaretinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Pınar Bulvarında esnaf ziyareti yaptı. Başkan Çetin ile esnafı ziyaret eden Bakan Işıkhan, esnafa hayırlı işler dileyerek Ramazan ayını tebrik etti.



TOMURCUK ANAOKULU’NDA 23 NİSAN COŞKUSU

KIZILAY RAMAZAN’DA 430 BİN TL DAĞITTI

TELEFERİKTE AİLESİYLE MAHSUR KALDI

AFRİKA TOZU ESARETİ SONA ERDİ

İKİNCİ BAŞKAN YARDIMCISI KELEŞOĞLU OLDU