Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

BAŞAKŞEHİR OKULLARI’NIN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR!

BAŞAKŞEHİR OKULLARI’NIN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR!

Başakşehir Okulları, Bilek Güreşi’nde takım halinde kız ve erkekler kategorilerinde toplam 16 il birinciliği 2’de il ikinciliği kazandı.

Çorlu Spor Lisesi’nde düzenlenen Bilek Güreşi Turnuvası’nda Başakşehir Okulları öğrencilerinden il birinci ve ikinciliği… Erkek ve kızlar olarak sağ ve sol kol kategorisinde yarına Başakşehir Okulları, il birinciliği ve il ikinciliğini kazanarak, madalya almaya hak kazandı.

Çorlu’da gerçekleştirilen yarışmada kızlarda okul takımından;  İpek Altıparmak 40 kilogramda, sağ ve sol kolda il 1’inciliği, Ceylin Aşer 45 kilogramda, sağ ve sol kolda il 1’inciliği, Ayça Esma Çetintaş 60 kilogramda sağ ve sol kolda il 1’inciliği, Tuğba Şen 55 kilogramda sağ kolda il 1’inciliği ve sol kolda il 2’inciliği, Eylül Geçeren 55 kilogramda sol kolda il 1’inciliği ve sağ kolda il 2’inciliği kazandı.

Erkeklerde ise Başakşehir Okul takımından; Adem Kerem Kar 80 kilogramda sağ ve sol kolda 1’inciliği, Demirhan Uygun 70 kilogramda sağ ve sol kolda 1’inciliği, Sarp Mete Erkli 60 kilogramda sağ ve sol kolda 1’inciliği, Emre Ülgen 65 kilogramda sağ ve sol kolda il 1’inciliği kazandı.

Başakşehir Okulları takım olarak toplamda sağ ve sol kolda 16 adet birincilik ve 2 adet ikincilik kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Okulun beden eğitimi öğretmeni Ahmet Çakıcı öğrencilerine emeklerinden ötürü teşekkür ederken, okul takımındaki başarının en büyük etkinin öğrencilerin azimleri olduğunu ve onlarla gurur duyduğunu söyledi.

Başakşehir okulları spor alanında da öğrencilerini desteklemeye ve başarılarına ortak olmaya devam ediyor.



SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI

ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM KONSER