Politika

Politika Haberleri

BAŞKAN AKAY DA ACIYA ORTAK OLDU

BAŞKAN AKAY DA ACIYA ORTAK OLDU

Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay seçim için çalışmalarına devam ederken bu zor davada oda Çorlu halkını yalnız bırakmadı.

CHP Genel Başkan’ı Özgür Özel’inde katılmış olduğu Çorlu Tren Faciası davasının duruşmasında, Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’da orda bulunarak halkın zor anlarında onlarla beraber oldu.

 

Vahap Akay duruşmanın ertelendiği haberini; ‘’ Çorlu’da 8 Temmuz 2018’de meydana gelen ve 7’si çocuk 25 kişinin yaşamını yitirdiği, 300’den fazla kişinin de yaralandığı tren katliamına ilişkin 13 sanıklı davanın bugün görüşüleceği açıklanan karar duruşması 25 Nisan’a ertelendi.’’ İfadeleriyle aktardı.

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANI VAHAP AKAY: ‘’ADALET YERİNİ BULUNCAYA KADAR USANMADAN HAYKIRACAĞIZ’’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte davanın duruşmasına ve mağdur yakınları ile birlikte gerçekleştirilen yürüyüşe katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘’Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte Çorlu Tren Kazası’nın son duruşmasına katıldık. 25 Nisan’a ertelenen davada adalet yerini buluncaya kadar usanmadan haykıracağız. Bu süreçte tren kazasında hayatını kaybeden canlarımızın ailelerinin ve yakınları ile kazada yaralanan vatandaşlarımızın bugüne kadar nasıl yanlarında oldu isek bugünden sonra da yine yanlarında olacağız. Bıkıp usanmadan sorumluların ceza alması için haykıracağız.’’dedi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: ‘’ADALETİ RAY ALTINDA BIRAKMYACAĞIZ’’

Duruşmanın ardından basın açıklamasında bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise şunları söyledi: 

"Adaleti ray altında bırakmayacağız. Esas mevzuyu biliyoruz. Kararı seçimden sonraya kaçırıyorsun. Bu kararı seçimden  önce verip de toplumun, senin ne yaptığını görüp de sandıkta sende hesap soracağını biliyorsun. Ondan korkuyorsun. Yapacağınız rezillik ortaya çıktı sandıktan sonraya kararı kaçırıyorsun. İstediğin yere kaç ben bu annelerle birlikte seni kovalamaya devam edeceğim."

 

 



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ACIYA ORTAK

DEVA PARTİLİ AVŞAR: ANNELER TENCEREYİ NASIL KAYNATACAĞIM DİYE DÜŞÜNMEYECEK!

MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN TBMM’DE DEPREME HAZIRLIK ÇAĞRISI

BAŞKAN TAŞYASAN KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI

ÇİFTE VATANDAŞLAR BULGARİSTAN GENEL SEÇİMLERİ İÇİN OY KULLANACAK

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN YÜCEER’E ZİYARET