BAŞKAN AKAY HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN AKAY HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi aralıksız devam ediyor.

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında 4 aileyi daha evlerinde ziyaret edip, hediye paketlerini takdim eden Belediye Başkanı Vahap Akay, dünyaya gözlerini açan bebeklere de uzun ve sağlıklı yaşamlar diledi.

HOŞ GELDİN GÜLCE NEVA BEBEK

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi aralıksız devam ediyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Belediye personellerinden Hatice Sultan Hanedaroğlu ve Serdar Hanedaroğlu çiftini evlerinde ziyaret etti. Hanedaroğlu Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Gülce Neva’ya sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini Hanedaroğlu Ailesi’ne takdim etti.

HOŞ GELDİN ALİ ASAF BEBEK

Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün kızı Feyzanur Kılıç ve Furkan Kılıç çiftini evlerinde ziyaret etti. Kılıç Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Ali Asaf’a sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini de Kılıç Ailesi’ne takdim etti.

HOŞ GELDİN NİSA BEBEK

Hoş Geldin Bebek ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Vahap Akay’ın bir sonraki durağı ise Çerkezköy Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya ve Merve Kaya çiftinin evleri oldu. Kaya Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Nisa’ya sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini de Kaya Ailesi’ne takdim etti.

HOŞ GELDİN ILGAZ EMİN BEBEK

Başkan Akay son olarak Bağlık Mahallesi’nde ikamet eden Evren-Vesile Özbayraktar çiftini evlerinde ziyaret etti. Özbayraktar Ailesi’nin dünyaya yeni gelen bebekleri Ilgaz Emin’e sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini de Özbayraktar Ailesi’ne takdim etti. Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden aileler, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik ettiler.



BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE FİDE DESTEĞİ

TEK GENÇ FEST'TE MUHTEŞEM FİNAL

TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ