BAŞKAN AKAY'DAN HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

BAŞKAN AKAY

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Mimar Mustafa Kanburoğlu ve eşi Elif Kanburoğlu’na hoş geldin bebek ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy Belediyesi ekibinden olan Mimar Mustafa Kanburoğlu ve eşi Elif Kanburoğlu’nun dünyaya gözlerini açan Maya Bebeği evinde ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın olsun” dedi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Çerkezköy Belediyesi ekibinden Mimar Mustafa Kanburoğlu ve Elif Kanburoğlu çiftine ‘Hoş geldin Bebek’ ziyaretinde bulundu. Kanburoğlu ailesinin dünyaya yeni gelen bebekleri Maya’ya sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Hoş Geldin Bebek Hediye Paketini de Kanburoğlu ailesine takdim etti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren ve Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Kanburoğlu ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni de tebrik ederek, “İlk evladımız Maya’yı ziyaret eden ve bizlerin mutluluğuna ortak olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz. Ziyaretleri ailemizi son derece mutlu etti” ifadelerini kullandılar.

 



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ' HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİLERE FİDE DESTEĞİ

TEK GENÇ FEST'TE MUHTEŞEM FİNAL

TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ