BAŞKAN ÇETİN, ‘SEN HİÇ ATEŞBÖCEĞİ GÖRDÜN MÜ?’ ADLI TİYATRO OYUNUNU SEYRETTİ

BAŞKAN ÇETİN, ‘SEN HİÇ ATEŞBÖCEĞİ GÖRDÜN MÜ?’ ADLI TİYATRO OYUNUNU SEYRETTİ

Kapaklı’da Naz Tiyatro Okulu tarafından ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Kent Konseyi ve Naz Tiyatro Okulu tarafından düzenlenen ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ adlı tiyatro oyununu seyretti. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’den tiyatro okulu talep eden ve Ekim ayında vefat eden Naz Çoban anısına sahnelenen oyun izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı ve izleyicilerden tam not aldı.

Kapaklı Kent Konseyi ve Naz Tiyatro Okulu tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelen ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ adlı tiyatro oyununu Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kent Konseyi Başkanı Sevgi Aksoy, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda tiyatrosever izledi.

“ÇOK ANLAMLI BİR OYUNA İMZA ATTILAR”

Oyun öncesi bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Geçtiğimiz yaz Amasya’dan ilçemize tatile gelen ve bizleri ziyaret eden Naz Çoban kardeşimiz Kapaklı’da tiyatro okulu istemişti. Ömrü yetmedi, Ekim ayında kardeşimizi kaybettik. Mekanı cennet olsun. Bugün de Kent Konseyimiz kardeşimizin anısını yaşatmak için bu projeye imza attı. Genç kardeşlerimiz uzun süredir emek veriyorlar. Keyifliler, heyecanlılar, çok anlamlı bir oyuna imza attılar. Daha önce kurduğumuz tiyatro ekibimiz Trakya’nın birçok ilçesinde sahne aldı. Diyarbakır’da Kapaklı’nın adını duyurduk. Amatör bir ruhla bizlere anlamlı bir oyun sahneleyen genç kardeşlerimizi emeklerinden dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

SERTİFİKA VERİLDİ

Başkan Çetin’in konuşmasının ardından hayatını kaybeden Naz Çoban anıldı ve ardından “Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Oyun sonunda Başkan Çetin tarafından oyunculara sertifikaları verildi.

 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM