BAŞKAN ILIK, BULGARİSTAN'DA FAAİLİYET GÖSTEREN FİRMA SAHİPLERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN ILIK, BULGARİSTAN

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, Bulgaristan'da faaliyet gösteren Türk firma sahiplerini misafir etti.

Kırıklareli Ticarer ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık ,Barkher Technical Firması sahibi Barış Hersek,Tekyıldız Medya Reklam ile Center Media Firması sahibi Ervin Okur, Brotek Technical Firması sahipleri İsmail Aydan Odabaşı ile Serkan Odabaşı’yı ağırladı. Ziyarette firma sahipleri Türkiye’de ve Bulgaristan’da gerçekleştirdikleri faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.Kırklareli’deki yatırım imkanları konuşularak, görüş alışverişinde bulunuldu.

Kırklareli’nin ekonomisinin canlandırarak, istihdamın arttırılması için her platformda Kırklareli OSB’yi anlattıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık olumlu sonuçlar aldıklarını belirterek şunları kaydetti: “Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki ve bölgemizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz.Bu kapsamda ülkemizde ve Bulgaristan’da faaliyet gösteren Barkher Technical Firması sahibi Barış Hersek,Tekyıldız Medya Reklam ile Center Media Firması sahibi Ervin Okur, Brotek Technical Firması sahipleri İsmail Aydan Odabaşı ile Serkan Odabaşıodamızı ziyarette bulundu. Faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptılar. Bizde kendilerine ilimizdeki ve bölgemizdeki yatırım imkanları hakkında bilgiler verdik. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.”



ATIK YAĞ FABRİASI'NDA YANGIN

POLİS EKİPLERİNDEN ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ

HAC YOLCULARI UĞURLANDI

DURGUN SULARDAN GEÇİŞ EĞİTİMİ VERİLDİ

JANDARMA'DAN ÇAKARLI KAMYONETE CEZA