BBP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

BBP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TURAN’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Çerkezköy Belediyesi Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Turan Demircan, Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

Trakya Flaş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Turan Demircan’ı misafir etti.

Seçim çalışmaları için ziyaretlerine aralıksız devam eden BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Demircan, ’’Reklam şirketlerinin paralı elemanları ile değil, teşkilatın öz evlatları ile afişlerimizi asıyoruz. 31 Mart'a doğal bir şekilde halkımızın arasına karışarak hazırlanıyoruz. Gördüğümüz teveccüh umutlarımızı artırıyor. ’’ sözleriyle  halktan biri olarak kendini konumlandırdı. 

Yer yer ziyaretlerde bulunup süreçle ilgili konuşan Turan Demircan’ın yeni adresi Trakya Flaş Haber Gazetesi oldu. Turan Demircan gazeteye yaptığı ziyarette Gazete’nin Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez’e seçim süreci ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Uzun süredir BBP MKYK Üyeliği'ni de yapan Turan Demircan, Tekirdağ'da tüm ilçelerde parti olarak belediye başkan adayı çıkardıklarını belirtirken, sadece Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayları olmadığını söyledi.

Turan Demircan ve beraberinde gelen BBP yöneticilerine teşekkür eden Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, seçimde başarılar dileğinde bulundu.

 



MİLLETVEKİLİ AVŞAR’DAN TBMM’DE DEPREME HAZIRLIK ÇAĞRISI

BAŞKAN TAŞYASAN KARDEŞİNİ İŞTEN ÇIKARDI

ÇİFTE VATANDAŞLAR BULGARİSTAN GENEL SEÇİMLERİ İÇİN OY KULLANACAK

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİNDEN BAŞKAN YÜCEER’E ZİYARET

MAYIS AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI