BBP KAPAKLI İLÇE BAŞKANI FATİH DİLER KAHRAMANMARAŞ’TAN SESLENDİ: İŞ MAKİNELERİNE İHTİYACIMIZ VAR

BBP KAPAKLI İLÇE BAŞKANI FATİH DİLER KAHRAMANMARAŞ’TAN SESLENDİ: İŞ MAKİNELERİNE İHTİYACIMIZ VAR

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 farklı ili şiddetli biçimde etkileyen depremin ardından memleketi Elbistan’da arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 7.7 büyüklüğünde yaşanan depremin ardından memleketi Kahramanmaraş Elbistan’dan seslenerek, bölgenin iş makineleri ve barınma çadırlarına ihtiyacı olduğunu söyledi.

Büyük Birlik Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 farklı ili şiddetli biçimde etkileyen depremin ardından memleketi Elbistan’da arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Bölgeden seslenen Başkan Diler, bölgenin iş makineleri ve barınma çadırlarına ihtiyacı olduğunu söyledi. Deprem enkaz alanlarına acilen müdahale edilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Diler konuşmasında şunları kaydetti: 

CANIMIZ YANDI

Ülkemizde deprem olduğu günden bu güne kadar uyku uyumadık. Yememiz içmemiz yok. Canlarımız yandı. Ne yapabiliriz derken insanlık adına devlet millet bir olma ve depremden etkilenen illerimize yardım kampanyası düzenlemeye karar verdik. Deprem bölgesinde vatandaşlar aradıkça duyarsız kalamadık. Memleketim olan Elbistan’a  gözümüz ile görelim ne yapabiliriz dedik. Ani karar aldık bir kamyon yardım hazırlayıp Kapaklı’dan Elbistan deprem bölgesine yola çıktık. Burada hava soğuk, kar yağışı var fakat çalışmalara devam ettik.  

DEVLETİMİZ DESTEK OLUYOR

Vatandaşlar Devletimizin belirlediği konaklama yerlerine gittiler. Bölge illerden ve dünyadan afet çalışma kurtarma ekipleri seferber oldular. Devlet, çadır sıcak yemek yardımı yapıyor ve destek oluyor. Biz bölgede enkaz çalışmalarına yardımcı olduk.

BARINMA İHTİYACI VAR

Arama kurtarma ekiplerine iş makinelerine hijyen ve ısınma tıbbi malzemelere, barınma çadırlarına ihtiyacımız var. Elbistan’a ve tüm deprem yerlerindeki enkazlara müdahale edilsin, köylere erzak dağıtımı yapılsın. Ekipler temin edilsin, her noktaya seyyar yemek ve banyo ile birlikte doktorlar gelsin. İnsanlarımızın barınma ihtiyacı var. Mümkünse bir kısmı misafir edilsin. Başka illere tahliye edilmesi de gerekebilir. Rabbim bir daha milletimize afetler felaketler yaşatmasın."



MHRS'DE YENİ DÖNEM HASTALARI MEMNUN ETTİ

TSD'DEN ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

KARADENİZ HAVZASI PROGRAMI’NIN PROJE TEKLİF ÇAĞRISI BAŞVURULARI BAŞLADI

TSK'DAN MAĞARA VE SIĞINAK EĞİTİMİ

ÇOCUKLARINIZI İNTERNETTE YALNIZ BIRAKMAYIN