BBP’Lİ DİLER: STOKCULAR ACİLEN DENETLENSİN

BBP’Lİ DİLER: STOKCULAR ACİLEN DENETLENSİN

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, “Her gün artan fiyatlara karşı stokçular acilen denetlensin. Zamları durduralım artık!” dedi.

BBP (Büyük Birlik Partisi) Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, ürünlerdeki yaşanan zamlara karşı, stokçuların denetlenmesini istedi.

Yazılı bir basın açıklaması yapan BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, “Her gün artan fiyatlar adeta milletimizi çileden çıkarıyor kiralar gıda akar yakıt fiyatlar ekonomik geçim sıkıntısı aileler dağılma ve psikolojik sıkıntılar yaratmaya devam ediyor. Marketlerde her gün artan gıda fiyatları, özellikle yağ, şeker gibi ana tüketim ihtiyaç olan ürünler bir çok markette reyonlarda yok gösterilmesinden, stokçulardan vatandaşımız şikayetçi.  Yetkililer acilen, gıda satışı yapan, marketler ve stokçuları denetlesin.”dedi.

STOKÇULAR DENETLENSİN

Stokçuluk yapıldığını öne süren BBP’li Fatih Diler, sözlerini şöyle sürdürdü: “Halkımıza sürekli fiyat değiştirip adeta milletimizi çileden çıkaranlar, devletimize milletimize güvensiz ortamlar yaratan fırsatçılara göz açtırmayalım. Eğer tarım ve hayvancılıkta gıda üretiminde, sağlıkta, sanayi üretimlerinde bir çok ülkeden önde isek bu ülkemizde üretilen ürünler ve sanayi tüketim malları her gün neden zamlanıyor neden piyasada stokçuluk yapılıyor. Çalışan emekli ve yoksul aileler, her gecen gün hayat şartlar zorlaştırmayalım, kolaylaştıralım. Asgari ücretle çalışan veya emekli aylığı alan vatandaşımız çiftçilerimiz bu zamların karşısında dayanmaz halde acilen yetkililer çözüm bulunsun stokçuluk yapanlar gereken cezalar işlemler yapılsın.”

MİLLETİMİZİN ÇİLESİ BİTSİN ARTIK

Diler sözlerini şöyle tamamladı: “Her gün zamlarla uyanıyoruz. Artık milletimiz dayanma gücü yoktur. Devletimizi, milletimizi, çıkmaza ve kaosa sürüklemek isteyen fırsatçılar fırsatlar vermeyelim. İşçimiz esnafımız, çiftçimiz, emeklimiz, memurlarımız her gecen gün zor duruma düşüyor. Adeta iflas ediyor. Dolar, Euro, altın bahane edip her şeye zam yapanlara dur diyelim. Tüm, şirketler, firmalar, şahıslar denetlensin. Gereken cezalar uygulansın,  milletimizin çilesi bitsin artık.”



HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.