BİR BAĞIMSIZ ADAY DA AKTAŞ GÜLER OLDU

BİR BAĞIMSIZ ADAY DA AKTAŞ GÜLER OLDU

CHP’den daha önce Belediye Meclis Üyeliği yapan ve 2014 yılında da Belediye Başkan Aday Adayı olan Aktaş Güler, Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı oldu.

Çerkezköy’ün tanınan isimlerinden iş insanı Aktaş Güler de bağımsız belediye başkan adayı oldu. Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Adayı Aktaş Güler, bugün İlçe Seçim Kurulu’na müracaatını yaptı.

2009 yılında Demokrat Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi seçilen ve daha sonra da CHP’ye geçerek, CHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi olarak 2009-2014 yıllarını tamamlayan Aktaş Güler, 2014 yerel seçimlerinde ise CHP’den Belediye Başkan Aday adayı olmuştu. Aktaş Güler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine Çerkezköy Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı olarak girecek. Aktaş Güler, ilk açıklamasını yaptığı Trakya Flaş Haber’e, “Hepimiz için hayırlı olsun. Çerkezköy’de farklı seslere ihtiyaç var. Bağımsız adaylığımız seçime farklı bir renk katacağına inanıyorum. Herkes gibi biz de iddialı bir şekilde 31 Mart’a hazırlanacağız. Tekrar hepimiz için hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: BAĞIMSIZ AKTAŞ GÜLER

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM