BÜROKRASİ AK PARTİLİYİ BİLE İSYAN ETTİRDİ

BÜROKRASİ AK PARTİLİYİ BİLE İSYAN ETTİRDİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden müteahhitlik yapan İlhami Yazıcı, duygusal paylaşımında TREDAŞ’a verdi veriştirdi….

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu eski üyelerinden İlhami Yazıcı, TREDAŞ’ın personelinden yönetimine sert çıktı. “TREDAŞ’ta çok ilgili alakalı personel arkadaşlar var” diyerek acı bir espri yapan İlhami Yazıcı, inşaatı için saat takımıyla ilgili tepkisini dile getirirken, “Bu gidişata dur diyebilecek bir kurum veya yetkili yok mu?” diye sordu.

TREDAŞ’IN İNŞAAT SAYAÇLARI…

Müteahhitlik yapan AK Partili İlhami Yazıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TREDAŞ’a çattı. TREDAŞ’ın inşaat elektriği için sayaç takmada çok tembellik gösterdiğini dile getiren İlhami Yazıcı, şu ifadelere yer verdi:

AYLAR SONRA ŞANTİYE SAATİNİ TAKIYORLAR

“Çerkezköy TREDAŞ’ı tebrik ediyorum. Gerçekten çok ilgili, alakalı personel arkadaşlar var!. Yapı Kullanım belgesi )İskan alıyorsunuz) aylarca saat takmalarını bekliyorsunuz. Çünkü hızlı bir kadro mevcut inşaat’a başlıyorsunuz. İnşaatın kabası bitiyor, aylar sonra şantiye saatini takıyorlar.

MİLLETVEKİLERİNİ VE CİMER’İ ETİKETLEDİ

İlhami Yazıcı sosyal medya paylaşımında duygusal ifadelere de yer verdi. “Ekmeğimiz için mücadele ediyiyoruz” diyen Yazıcı, Tekirdağ’ın AK Partili milletvekilleri başta olmak üzere CİMER’i de etiketledi. İşte İlhami Yazıcı’nın paylaşımının devamı:

“Bu gidişata dur diyebilecek bir kurum veya yetkili yok mu? Zaten bu piyasada bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ekmeğimiz için mücadele ediyoruz. İstihdam sağlamaya çalışıyoruz. Fakat bu bürokrasi işlerimizi yavaşlatmakta. Bu konuya el atmanızı bekliyoruz sayın vekillerimiz…”

 

İşte o paylaşım:



AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!