ÇAMURLU SUYUN DA PARASINI ALACAK MISINIZ?

ÇAMURLU SUYUN DA PARASINI ALACAK MISINIZ?

Çerkezköy’de yer yer çeşitli mahalle ve bölgelerde musluktan çamur gelmesi vatandaşı şaşkına çeviriyor. Musluklarından çamur gelen vatandaşlar, TESKİ’ye tepki gösterirken, üstelik henüz ilçedeki altyapı boruları değiştirilmişken b

Çerkezköy’de bazı mahalle ve bölgelerde musluktan çamur gelmesi vatandaşların tepkisine neden oluyor. Evindeki musluktan çamur akan vatandaşlar TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) yetkililerine çağrıda bulunurken, “Çamurlu suyun parasını alacak mısınız?”diye soruyor.

ÇAMURLU SU AKIYOR

Çerkezköy Gazim Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi üzerinde bir abonenin musluğundan çamurlu su akıyor. Evindeki musluktan çamurlu suyun gelmesine tepki gösteren vatandaş, “Üstelik boruları da yeni değiştirdiler. TESKİ nasıl iş yapıyor anlamış değilim. Bu su mudur? Allah aşkına. Resmen çamur akıyor.”diye dert yandı. 

ÇAMURLU SUYUN PARASINI ALACAK MISINIZ?

TESKİ’ye öfkeli olan vatandaş, su fiyatlarına da atıfta bulunarak, “Türkiye’nin neredeyse en pahalı suyunu biz kullanıyoruz. TESKİ’nin sattığı su çamurlu su. Bizden çamurlu suyun parasını da alacak mı? Günlerdir evimizde durum budur. TESKİ yetkilileri evlerinde bu suyu kullanır mı? Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu durumdan haberi var mı? Yetkililerden bir an önce buna bir çare bulmasını bekliyoruz. Ay sonu gelince çamur akan suyun parasını almak için bir de fatura gönderirler.” Diye tepkisini gösterdi. 



Anahtar Kelimeler: ÇAMURLU SUYUN PARASINI ALACAK MISINIZ?

KENT ORMANI ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR

KAPAKLI DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINI ETKİNLİKLERLE KUTLADI

MİLLETVEKİLİ AYGUN’DAN 19 MAYIS MESAJI

TEKİRDAĞ'DA NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER

ÇORLU'DA ZİNCİRLEME KAZA