CANDAN YÜCEER İLK MİTİNGİNİ YARIN YAPACAK

CANDAN YÜCEER İLK MİTİNGİNİ YARIN YAPACAK

CHP’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüceer, yarın seçmenle ilk buluşmasını gerçekleştirecek. Yüceer 13 Ocak Cumartesi günü 15.00’da Tekirdağ İl Başkanlığı önünde vatandaşlarla buluşacak ve seçim startını verecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ilan edilen Candan Yüceer, hemen kamuoyuna seslenen bir açıklama yaptı ve ardından da vatandaşlarla ilk buluşma tarihini belirledi. Yüceer, “Bugün hayatımın en heyecanlı ve gururlu günlerinden birini yaşıyorum.” diyerek teşekkür etti, daha sonra “Önce Tekirdağ” diyerek de vatandaşla ilk buluşma tarihini ilan etti.

İŞTE CANDAN YÜCEER’İN TEŞEKKÜRÜ

“Bugün hayatımın en heyecanlı ve gururlu günlerinden birini yaşıyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığımı oy birliğiyle belirleyen CHP MYK Üyelerimize, Parti Meclisimize ve Genel Başkanımız sayın Özgür Özel'e teşekkür ederim.  Bu yolda bana eşlik eden çalışma arkadaşlarıma, bana cesaret veren Tekirdağlı hemşerilerime, değişen, gelişen ve kendini yenileyen siyaset anlayışıyla yol yürümekten gurur duyduğum dostlarıma teşekkür ederim. Bu büyük sorumluluğun altından sizlerden aldığım cesaret, destek ve Tekirdağıma olan sevdamla kalkacağım. Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'ın onurla taşıdığı hizmet bayrağını daha ileri taşıyacağız!  CHP Tekirdağ İl Başkanlığı İl örgütüm ile kapı kapı, sokak sokak Tekirdağ’da bir başarı öyküsü yazacağız. Kazanan Tekirdağ olacak. Kazanan Tekirdağlılar olacak. Kazanan biz olacağız. Allah mahcup etmesin.” 

İLK MİTİNG YARIN CHP İL BAŞKANLIĞI’NDA

 Yüceer daha sonra sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada ise ilk miting tarihini açıkladı. Yücer, "Önce Tekirdağ’ diyerek çıktığımız yolda CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Tekirdağ İl Başkanlığımızın önünde hemşerilerimizle buluşacağız! Tüm hemşerilerimizi 13 Ocak Cumartesi günü 15.00’te Tekirdağ İl Başkanlığımıza davet ediyorum.

 



HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.