CANDAN YÜCEER’DEN MALKARA ÇIKARMASI…

CANDAN YÜCEER’DEN MALKARA ÇIKARMASI…

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yüceer, bugün Malkara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Candan Yüceer, bugün Malkara’ya gitti. Yüceer, Malkara’da CHP İlçe Başkanlığı’nda başladığı ziyaretlerine STK ziyaretleriyle devam etti.

 İlk ziyaretini CHP İlçe Başkanlığı’na yapan Candan Yüceer, burada ilçe başkanı ve yönetimiyle bir araya gelerek, Tekirdağ ve Malkara gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Yaklaşan yerel seçim öncesi halkın nabzını tutan Yüceer, daha sonra Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tevfik Yamanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek tüccar ve sanayicinin sorunlarını dinledi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Aday Adayı Yüceer daha sonra, Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek esnafın sorunlarını konuştu.  Yüceer daha sonra Malkara Kahveciler ve Büfeciler Odası Başkanı Osman Alcan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, burada da esnafın sorunlarını dinledi. 

Malkara ziyaretinde son olarak, Türk Kadınları Birliği Malkara Şubesi Başkanı Belma Özsoy ve üyelerini ziyaret etti. Belediye Başkan Aday Adayı Yüceer, ziyaretlerinde misafirperverlikleri için STK başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: CANDAN YÜCEER’ MALKARA ÇIKARMASI…

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NE ÜYE SEÇİMİ YAPILDI

BELEDİYE EKİP, PİŞİRİP VATANDAŞIN SOFRASINA SUNACAK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK