ÇEF’E KATILAN FİRMALARA TEŞEKKÜR ETTİLER

ÇEF’E KATILAN FİRMALARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Geçen hafta 3 gün süren ÇEF’in son gününde Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, katılımcı firmalara teşekkür plaketi verdi.

Trakya’nın ilk ve tek Endüstriyel Fuarı, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın 7’ncisi sona erdi. Fuarın son gününde Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin ve Belediye Başkanı Vahap Akay, katılımcı firmalara birer teşekkür plaketi verdi.

PLAKET VERDİ

13 Eylül Çarşamba günü, TBMM önceki Başkanı Mustafa Şentop ve Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ile bölge protokolünün katılımıyla görkemli bir açılış gerçekleştiren Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, cuma günü sona erdi. 3 gün boyunca bölge ticaretinin kalbinin attığı Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nın son gününde Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katılımıyla , katılımcı firmalara, ‘Fuara Katılımlarından Dolayı Teşekkür Belgeleri’ni taktim ettiler.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Ahmet Çetin, 3 gün boyunca katılım sağlayan firmaların stantlarını tek tek ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundu. Katılımcılardan gelen geri dönüşleri de dikkatle dinleyen Başkan Çetin, ‘Memnuniyet Formları’nın önemle inceleneceğini ve gelecek Fuar’da önerilerin dikkate alınacağını ifade etti. Ziyaretçilerle de ayrıca ilgilenen Başkan Ahmet Çetin, “Fuarımıza katılım sağlayan, destek olan, ziyaret eden herkese teşekkür ederiz.”dedi.



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM