ÇEKEZKÖY’E DEV BİR MARKA DAHA GELDİ

ÇEKEZKÖY’E DEV BİR MARKA DAHA GELDİ

Her geçen gün büyüyen Çerkezköy, büyük markalarında cazibe merkezi oluyor. Çerkezköy’de son olarak MADO’nun şubesi hizmete girdi.

Bugün düzenlenen bir törenle Çerkezköy Center'da MADO’nun Şubesi hizmete girdi.

MADO Çerkezköy Şubesi’nin açılışına Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, siyasiler ve STK temsilcileri ile çok sayıda iş insanı ve davetli katıldı. Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy’de marka işletmelerin açılmasının ilçenin gelişimine işaret olduğunu belirtirken,"Sanayinin ve emeğin kenti olan Çerkezköy’de artık yavaş yavaş sosyal yaşamda da gelişimlere şahit olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çerkezköy’de bu anlamda da gelişmeyi gözle görülür olduğunu düşünüyoruz. Bayramdan hemen önce bir otelimizin açılışını gerçekleştirdik. Bugün Türkiye’nin önemli zincir markalarından biri olan MADO'nun yeni şubesini hizmete açıyoruz. Her geçen gün şehir içerisinde bu tür mekanların arttığını görüyoruz ve bu bizi mutlu ediyor. Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum. Bol kazançlar diliyorum."dedi.

GURURUNU YAŞIYORUZ

Kaymakam Günlü’nün konuşmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da hayırlı olsun dileğinde bulundu. Açılışta konuşan MADO Çerkezköy Şubesi’nin sahibi Yüksel Karip, "Mutluyuz gururluyuz, Türkiye'nin bilinen ve tanınan markalarından birini Çerkezköy'e getirmenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah Çerkezköy'ün halkını da kaliteli ürünlerle uzun süre hizmet etmeyi diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve işyerini tanıtan işletme sahibi Yüksel Karip, davetlilere çeşitli ikramlarda bulundu.



Anahtar Kelimeler: ÇEKEZKÖY’ MARKA GELDİ

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM