ÇELİK AİLESİ ENGELLİLERE TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLADI

ÇELİK AİLESİ ENGELLİLERE TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLADI

Fatma ve Salih Çelik çifti Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği’ne 2 çocuk 2 yetişkin tekerlekli sandalyesi bağışladı etti. Dernek bağışlanan tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine verdi.

Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği bağışçılarından aldığı tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi engellilere yönlendiriyor. Bu kapsamda Fatma ve Salih Çelik çiftinin bağışladığı 2 çocuk 2 yetişkin manuel tekerlekli sandalye, engellilere verildi.

Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Sakine Varlık, Fatma-Salih çiftinin bağışladığı 2 çocuk 2 de yetişkin manual tekerlekli sandalyeyi teslim aldı. Varlık, sandalyelerden 2 tanesini dün ihtiyaç sahiplerine verdiklerini belirtti. Sandalyelerden birini 4 yaşındaki yürüme engelli Muhammed Salih Akdoğan’a bağışçılar Fatma-Salih çifti ile birlikte teslim eden Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği Başkanı Sakine Varlık, 2. Sandalyeyi ise geçirdiği beyin felci sonucunda yatalak kalan Fatma Karslı’ya yine bağışçılarla birlikte teslim etti. 

Dernek Başkanı Sakine Varlık bağışçılara teşekkür ederken, Muhammed Salih’in annesi her yere kucağında götürdüğü çocuğunu artık, rahatça gezdirebileceğini söyledi. Varlık, ‘Fatma teyzemizde mevcut sandalyesi kırıldığı için rahat oturamıyor, sürekli yatmak zorunda kalıyordu. Artık rahatla oturacak. Bu nedenle bağışçılarımız çok büyük bir hayra sebep oldular. Bunun 3 Aralık Engelliler Günü’ne gelmesi de farkındalık yarattı. Bu vesileyle de 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyoruz.”dedi.



ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"