ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANI VAHAP AKAY MAZBATASINI ALDI

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANI VAHAP AKAY MAZBATASINI ALDI

Pazar günü yapılan seçimlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay, 3’nücü dönem için kolları sıvadı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde yeniden Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen Vahap Akay, mazbatasını alıdı. Akay mazbatasını almaya eşi Güliz Akay ve çocukları ile beraber gelirken, İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, belediye meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti.

Çerkezköy Adliyesi’nde düzenlenen mazbata töreninde ilk olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mazbatasını eşi Güliz Akay ve çocukları Deniz ile Damla Akay ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ile birlikte alırken, ardından belediye meclis üyeleri mazbatalarını aldı. Akay, mazbatasını aldıktan sonra adliye önünden belediye meclis üyeleri ve partililer ile beraber Çerkezköy Belediyesi’ne yürüdü. Yolda Akay, kendisini tebrik eden vatandaşlarla selamlaştı ve teşekkür etti.

BELEDİYE ÖNÜNDE DE TÖREN DÜZENLENDİ

Mazbatasını alan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye önünde de düzenlenen bir törenle adeta kendi kendisine devir teslim gerçekleştirdi. Yeni dönem için belediye önünde toplanan vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Akay, önümüzdeki 5 yıl ayrım yapmadan ilçedeki herkese hizmet götüreceğini söyledi. Akay, “10 yıl evvel bir memleket sevdası, bir Çerkezköy sevdası diye yola çıkmıştık. 8 Nisan 2014’de yine bu meydandaydık, Nisan 2019’da yine buradaydık, tarih 5 Nisan 2024 yine buradayız.” dedi.

HERKESİN BAŞKANI…

“ Zorlu bir mücadeleden geçtik.” diyen Akay, şunları kaydetti: “Zaman zaman gittiğim yerlerde söylediğim bir cümle vardı, ‘10 yıl önce vermiş olduğunuz yetkiye hiçbir leke sürdürmeden karşınıza çıktım’ dedim. Şimdi alnım ak, başım dik, yine karşınızdayız, yine buradayım. 5 yıllık görevi bize teslim eden hemşehrilerim, 5 yıl için vermiş olduğunuz görevin sözünü yine burada bu meydanda veriyorum. 5 yıl vermiş olduğunuz yetkiye hiçbir leke sürdürmeden hizmet edeceğiz. 8 Nisan 2014’den 5 Nisan 2024, hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksiniz bu topraklarda yaşayan herkese eşit hizmet edeceğiz. Kimseyi ayırmayacağız, kimseyi ayrıştırmayacağız. Hedefimiz önümüzdeki 5 yılda oy veren vermeyen herkesin başkanı olmak.” 



BAŞKAN YÜCEER’DEN PARTİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET

KAPAKLI MECLİSİ PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANACAK

YEREL SEÇİM SONRASI İLK ÇALIŞTAY GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN NALLAR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR