ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ SPORCULARI MASA TENİSİ’NDE İKİ ŞAMPİYONLUK DAHA KAZANDI

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ SPORCULARI MASA TENİSİ’NDE İKİ ŞAMPİYONLUK DAHA KAZANDI

Şanlı Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına İstanbul’da düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda Bayanlar Kategorisi’nde Büşra Nazar ve Erkekler kategorisinde Enver Ayhan güçlü rakiplerini yenerek şampiyon oldular.

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. Yılı anısına İstanbul Tozkoparan Spor Salonu’nda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nda Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları iki şampiyonluk kazanarak ilçenin göğsünü kabarttı.

BÜŞRA NAZAR VE ENVER AYHAN ŞAMPİYON OLDULAR

29 Ekim Pazar günü İstanbul’da düzenlenen turnuvada Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Bayanlar Kategorisi’nde Büşra Nazar ve Erkekler kategorisinde Enver Ayhan güçlü rakiplerini yenerek şampiyon olmayı başardı.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Büşra Nazar ve Enver Ayhan’ın elde ettiği şampiyonluklar ile gurur duyduklarını belirten Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz, “Sporcularımızın elde ettiği dereceler Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nda bizi gururlandırdı. Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ederken, kulübümüze ve sporcularımıza her zaman destek olan ve sahip çıkan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.



BAHAR DÖNEMİ YETİŞKİN KURSLARI DEVAM EDİYOR

KAPAKLI ANADOLU LİSESİ’NDEN ŞAMPİYONLUK

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA KAPAKLI’YI TEMSİL EDECEK

ÇERKEZKÖY'DE SARBAK METAL CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ FUTSAL TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU

ÇERKEZKÖYLÜ ÖĞRENCİLERDEN BÖLGE ŞAMPİYONLUĞU